Artikkelen er for abonnenter. Hans Petter drømmer om et Vestfold fylt av små produsenter av supermat – og den vil han selge
Artikkelen er for abonnenter. Når det koker som verst på Grandgården, har Mette nytte av sin helt spesielle bakgrunn
Artikkelen er for abonnenter. Shahsine (26) var sjef for 250, så tok hun et overraskende valg: – Jeg får ofte spørsmål om hvorfor jeg ønsker å jobbe så mye
Artikkelen er for abonnenter. Nå vil de like godt kjøpe alle de 47 restaurantene: – Det er nå det begynner
Artikkelen er for abonnenter. Ryktet om serveringsstedet til Sandy og Andreas på Veierland har spredt seg: – Mange kommer innom for første gang
Artikkelen er for abonnenter. Restauranten på Verdens Ende opplever god vekst: – En fantastisk sommer
Artikkelen er for abonnenter. Ny app skal gjøre det lettere for restaurant og utelivsbransjen i Vestfold: – Den gir mer fleksibilitet
Artikkelen er for abonnenter. Skal totalrenovere 208 rom: – Vi befester vår posisjon som et ledende konferansehotell
Artikkelen er for abonnenter. Kaffegiganten Espresso House inntar nok en Vestfold-by: – Vi trenger fortsatt møtesteder
Artikkelen er for abonnenter. På kort tid forlot to personer sine høytstående stillinger – nå jaktes det på ny direktør
Artikkelen er for abonnenter. I 30 år har Lin servert kinamat, i år omsetter restauranten for 18 millioner. Og én rett kommer hun aldri til å fjerne fra menyen.
Artikkelen er for abonnenter. Kjersti er i gang med å flytte den populære kafeen: – Nå må vi klare å skape magi her også
Artikkelen er for abonnenter. Nå kontrollerer Skolt hele hotellet igjen – og det vil han selge til omsorgsfirma
Artikkelen er for abonnenter. Disse 10.-klassingene fikk prøve seg på noe nytt: – Klart bedre enn vanlig skole
Artikkelen er for abonnenter. Nå har Morten kjempeplaner her: – Da jeg fikk høre at det ikke ble noe hotell, ble ikke iveren noe mindre
Artikkelen er for abonnenter. Øyvind søker etter pensjonister til å jobbe på hotellet: – De unge er ikke så handy
Artikkelen er for abonnenter. I 10 år var Ane jevnlig på besøk - så fikk hun tilbud om direktørjobben
Artikkelen er for abonnenter. Her har tre generasjoner Knut produsert kjøkkenutstyr i 70 år: – Kvalitet og service er det viktigste
Artikkelen er for abonnenter. Da Stein ba om å få se bekreftelsen på at han driver ulovlig, fattet kommunen et hastevedtak: – En uvirkelig, absurd situasjon for oss
Artikkelen er for abonnenter. Selskapet drev tidligere ett utested og én restaurant. Nå er det konkurs
Artikkelen er for abonnenter. Eierne spytter inn over 200.000 kroner – reddet restauranten fra konkurs
Artikkelen er for abonnenter. Nå er den tradisjonsrike kafeen historie: – Det gikk ikke, det er for tøff konkurranse
Artikkelen er for abonnenter. Her er den mest populære restauranten i Vestfold: – Mange lurer på om de i det hele tatt skal gidde å gå inn
Artikkelen er for abonnenter. Knallsommer for Mortens bryggesatsing – men én ting ble ikke en suksess
Artikkelen er for abonnenter. Brunstadtoppen smiler fra øre til øre. Fikk likevel ja til å teste ut hotelldrift
Artikkelen er for abonnenter. Har du bestilt bord ved restauranten uten å dukke opp? Gebyr: 200 kroner per person
Artikkelen er for abonnenter. Hos Martin koster det mer å betale med kort: – Folk sladrer om meg bestandig, men jeg måtte finne på noe