Nettavisen: Hvilke hemmeligheter har de hotellansatte? Det ble diskutert på forumet Quora, og The Independent har plukket ut sju ting vi helst ikke vil vite:

1. De hører alt

– Vi kan høre at du har sex. Ja, det kan vi. Selv når TV-volumet er på maks, så kan vi fortsatt høre det, skriver Farhad Aqeel.

2. Sengetøyet er ikke alltid rent

Hotellansatt Stacy Jean skriver at man som regel bytter alle sengetøy som er blitt brukt, men at enkelte sjefer, spesielt ved billigere hotell, oppfordrer ansatte til å sjekke om sengetøyet ser rent ut først. Hvis det gjør det, kan de ansatte bare stramme lakenet i hjørnene, forklarer Jean.

LES OGSÅ: Fått dette «IKEA-tilbudet»? Skygg unna!

2. Bryr seg ikke

– Vi har ofte gjester som har et forhold på si, og ja, vi vet hvem dere er. Men nei, vi bryr oss ikke spesielt mye om det. Ikke så lenge de ikke ødelegger rommet, og så lenge de betaler for seg. Vi er ikke der for å gjøre moralske vurderinger, vi er der for å tjene penger, skriver Stacy Jean.

4. Mye rart

Brent Decker skriver at de kaster ut kjempemange madrasser hvert år, både på grunn av kroppsvesker og sølt vin.

– Men en av mine favoritter er den gangen en fyr drepte en ape på rommet sitt, skriver Decker.

LES OGSÅ: Overser du denne advarselen, kan du bli gjeldsslave

5. Folk dør

– Jeg brukte å spørre foreleserne mine om hva det merkeligste de noen gang hadde opplevd mens de jobbet på hotell. Svarene deres begynte alltid med «vel, det folk sjelden innser er at folk faktisk dør på hotell». Jeg har aldri jobbet på et hotell som ikke har sin egen skumle historie, gjenfortalt til det uendelige av de ansatte, skriver Stacy Jean.

6. Mister gjenstander

En hotellansatt skriver at man bør passe godt på tingene sine på et hotell.

– Mister du noe bør du varsle sikkerhetsvaktene med en gang. Svært ofte er det dessverre sånn at gjestenes verdigjenstander ender opp i lomma på en annen gjest eller en ansatt.

LES OGSÅ: Dette kjøper ekspertene på harrytur

7. Vaskes ikke

Det skriver en anonym hotellansatt.

– Aldri drikk fra glassene på rommet. De blir ikke vasket ordentlig. Hvis de lukter av sitron og lime og er kjempeblanke, så har det blitt brukt møbelspray