Gå til sidens hovedinnhold

Hva er det med Frp - latskap?

Artikkelen er over 1 år gammel

Over hele landet sitter kommuneadministrasjoner og rådmenn pluss politikere og snur hver stein for å få budsjettene til å gå i balanse - politikerne stort sett på sin fritid.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

De prioriterer beinhardt til konstant kritikk fra dem som ikke har annet å gjøre. Man kan være uenig politisk og uenig i prioriteringene, men å kalle dem late, slik Fremskrittspartiet gjør i Tønsbergs Blad, det går bare ikke an - be om unnskyldning.

I mange kommuner er eiendomsskatt helt nødvendig for å få budsjettene i balanse, og vet ikke Frp at det finnes ganske gode datasystemer i de fleste kommuner? Det er faktisk ikke så vanskelig å finne disse stakkars minstepensjonistene som man nå plutselig har slik omsorg for i nedbetalte hus og så skjerme disse.

For noen av oss andre som blir liggende over grunngrensen, dreier det seg om 2.000 - 3.000 kr i året. Det samme som noen flasker god vin, to - tre bensintanker eller det man sparer på en harrytur.

Kanskje noen hytteeiere i Færder kunne betale litt eiendomsskatt? Noen av dem eier frekkhetens nådegave og bygger i hytt og vær uavhengig av politiske vedtak og regler. Noen millioner i advokatutgifter etterpå betyr lite. Færder kommune derimot må opprette en egen ulovlighetsavdeling som vi andre betaler.

Den offentlige fattigdommen er stor, den private rikdommen kvalmende.

Kommentarer til denne saken