Gå til sidens hovedinnhold

Hva kan man kalle det når flere innbyggere av Tønsberg by blir frastjålet millioner av kroner?

Tyveri? Ran?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hva kan man kalle det når flere innbyggere av Tønsberg by blir frastjålet millioner av kroner? Det kan skje i nedre bydel av sentrum hvis planene som rådmannen var imot, blir vedtatt. 5 etasjer i et nybygg i Nedre Langgate 19 vil ødelegge for mange beboere i nabobygget 8 meter unna. Mørket vil senke seg over leilighetene, solen forsvinner og markedsverdien vil bli drastisk redusert. Det er store penger som beboerne aldri får se igjen. Surt opptjente penger, et bittert nederlag. Ingen med sunn fornuft vil kjøpe en leilighet med en høy mur tett inntil seg. Leiligheter som kommunen i sin tid under tvil godkjente å bli bygget. Det var næring i den delen av bygget tidligere.

Hva er det kommunepolitikerne egentlig vil? De er jo valgt til å forvalte innbyggernes ve og vel. Er det helt glemt? Finnes det ikke noen planer for framtidens utforming av byens sentrum? Det skjer kun på utbyggernes premisser. Ikke med tanke på framtiden. Miljøbygg blir det kalt, det nye 5 etasjers bygget. Hva slags miljø er det de mener? At politikerne godtar det store tapet til beboerne, er meg en gåte. Ingen vil godta å bli frastjålet millioner. Det kan det være noen tvil om.

Les også

Lene er redd Tønsberg skal miste særpreget: – Det er på tide vi setter ned foten litt

Kommentarer til denne saken