Gå til sidens hovedinnhold

Hvem brakte smitten inn på det tidspunktet, var det de «gamle»?

Artikkelen er over 1 år gammel

Hei du, vi snakker til deg, Tove Nordahl!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Du som har en så imponerende CV at du hever deg over godt voksne menneskers følelser og respekt for livet . Du spør om jeg og eller flere føler seg provosert av overskriften i ditt innlegg i Tønsberg Blad? NEI, vi er ikke provosert, tvert imot skuffet og overrasket over at et såpass skolert menneske som deg har et så nedlatende syn på godt voksne mennesker.

BAKGRUNN: Hei du, ja jeg snakker til deg, du som er over 70 år eller i risikosonen og fortsatt ferdes rundt som vanlig!

Vi hadde forventet noe helt annet sett i relasjon til det du har studert på ulike steder og de oppgaver du mener å ha kompetanse på! At du har utdannelse som sykepleier i tillegg til alt annet du mener å være god på, tilsier at har kjennskap til smittevern og hva som kreves for å holde smitte under kontroll ved et utbrudd.

Les også

Tove ba de på 70+ om å holde seg hjemme – da ble det kok i kommentarfeltet

Med en inkubasjonstid på hele 14 dager kom nok koronaviruset overraskende på oss alle. I en tidlig fase rammet dette hardt på mange institusjoner ved at mange gamle gikk bort. Dette var ikke folk som satt på kafé eller gikk på byen i store tette flokker slik du insinuerer.

Smitten kom utenfra og ble dessverre ført inn på steder der man ikke var motstandsdyktige nok til å unngå smitten. Hvem brakte smitten inn på det tidspunkt, var det de «gamle»? Mange føler på redsel og stor utrygghet i disse dager, det gjelder ikke bare «gamle» mennesker. At vi som gruppe valser rundt på Farmandstredet, Nøtterøy Bakeri og står i tett kø på Polet er jo bare vås!

At vi «gamle» kliner oss innpå alle andre er noe du bare kaster inn for å piske opp et hat som dessverre noen av oss straffes for med ukvemsord og ytringer etter ditt innlegg i avisa. Du er nok fornøyd med deg selv, for du har selvsagt rett – vi burde vel ha holdt oss inne.

Les også

– Hva pokker gjør det, la meg i tilfelle få lov til å dø

Tove Nordahl, du har tråkket over en strek der det hadde vært på sin plass å be om pent vær. At du våger å ha slike meninger som du fremfører i Tønsbergs Blad er ikke pent. Pent er det heller ikke at avisa gir deg sceneplass og avbilder godt voksne i forbindelse med denne flaue saken.

Tønsbergs Blad burde sammen med deg beklage fremstillingen vi ser i avisa, dette burde våre seniorer vært spart for! I fremtiden burde du konsentrere deg mer om hva du kan, enn hva du syns!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.