At BH-størrelsen, vekten din og hvor mange du har hatt sex med skulle ha noe å si for om du ble inkludert eller ikke, hadde jeg aldri trodd. Men nå viser det seg at det faktisk har det. Russen, og spesielt russegutter, har blitt kritisert for å stå med badevekt og veie alle jentene for å finne ut om de får lov til å bli med russebussen på rulling, noe jeg synes har vært ekstremt ekkelt og tåpelig, og jeg trodde ikke det var mulig å bli dummere.

Jeg tok feil der, for nå har noen russegutter nemlig bestemt seg for å lage skjemaer som jentene må fylle ut og få disse godkjent før de får være med på rulling. BH-størrelse, vekt og antall sexpartnere er spørsmål som disse stakkars jentene må svare på, og er du over 70 kilo er du for feit til å bli med, og har du hatt sex med 10+ er du hore.

Hvem er det som tenker at dette er greit å gjøre? Å stemple noen som for feit, eller hore fordi de ikke passer inn i hva du synes er deilig er helt forferdelig å gjøre. Disse guttene er 18 år og regnes som voksne. Det at russetiden er én gang i livet, og det er meningen å dra ting litt langt, er en dårlig unnskyldning. Disse guttene skal inn i arbeidslivet etter hvert, noen av de skal kanskje jobbe tett med kvinnelige kollegaer eller være sjef i et firma. Jeg er nervøs for hvordan de kommer til å behandle kvinner senere i livet når de allerede har et så ekkelt kvinnesyn.

Når disse «mennene» tror det går greit å kategorisere jenter etter vekt og antall sexpartere nå, hva kommer de til å gjøre senere i arbeidslivet mot kvinner da. Det er jeg redd for, redd for at de ikke skjønner at det er grenser, redd for at de tar med dette ekle kvinnesynet de har med seg videre i arbeidslivet. For hvordan de tror de kan behandle kvinner er ekkelt.

De er ekle som tror de skal få ha noe å si om en jente kan eller ikke kan få bli med å rulle fordi hun er «for feit», de er ekle som stempler jenter som hore om de har ligget med flere en 10 personer, men om det hadde vært en av «gutta» som hadde hatt sex med flere enn 10 hadde de nok forgudet han. For menn kan vist ligge med så mange de vill og få klapp på skulderen av kompisene, men om en jente har ligget med flere en 10 er hun plutselig hore, ekkel og oppbrukt. Disse guttene er gammel nok til å kjøre bil, og bør også være gammel nok til å forstå hvor grenser går.

Jeg lurer også på hva foreldrene og spesielt mødrene til disse guttene tenker om dette skjemaet. For dette er ikke bare tull eller spøk, dette kan ødelegge en person. De går kanskje ei jente rundt akkurat nå og føler at de ikke er gode nok på grunn av dette skjemaet. Dette lille skjemaet kan ha mye større konsekvenser enn det disse guttene aner.