I går ble bilen til Kelvin stjålet: - Det er forferdelig. Vi er veldig glad i den!

Hvis ikke bilen kommer til rette, kan det spøke for campingferien.

Hvis ikke bilen kommer til rette, kan det spøke for campingferien. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den strøkne Mercedesen har vært i Torød-familiens eie i mange år. I helgen ble den rappet, og dermed kan det også spøke for sommerens campingferie.

DEL

(Øyene) Mercedes Geländewagen er en klassiker av de sjeldne. Bilen blir fortsatt produsert og har sett ganske så lik ut karosserimessig gjennom flere tiår.

Kelvin Bass fra Torød forelsket seg i sin hvite utgave for ti år siden.

- Jeg så den, og måtte ha den. Dette er kvalitet, og nesten som å kjøre en ny bil, mener Bass.

Stjålet utenfor verksted

Han har holdt bilen i god stand og han gledet seg til at den skulle bli veteranbil neste år. I helgen sto imidlertid 1990-modellen utenfor et verksted på Kilen i Tønsberg i forbindelse med en girkassereparasjon, og da så noen sitt snitt til å ta den.

- Jeg tror de må ha hentet den med noe. Reparasjonen var påbegynt så de kunne neppe kjørt i mer enn ti-femten kilometer i timen med denne på veien. Det ville jo vært påfallende, mener Bass, som ikke utelukker at det kan dreie seg om et bestillingstyveri.

- De ansatte så bilen søndag morgen, på ettermiddagen var den borte. Vi var snare til å kontakte politiet, understreker Bass, som også har lagt ut en etterlysning på Facebook.

(Saken fortsetter under bildet)

Bilen er noen år gammel, men så å si strøken.

Bilen er noen år gammel, men så å si strøken. Foto:

Kjøretøyet er et kjært "familiemedlem"

- Bortsett fra litt steinsprut, er bilen rustfri og veldig bra. Den har gått under 200.000 kilometer, sier Bass, som synes det hele er veldig leit og håper kjøretøyet kommer til rette igjen.

- Til og med sønnen min på fire år synes dette er trist. Han er opptatt av biler. Dessuten er det denne bilen som drar campingvogna som vi drar på tur med, sier Bass.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken