Midt mellom Paparazzi og Esmeralda er det satt opp et glassbur som både skal fungere som turistinformasjon, men også som et TV-studio i sommer. Dette studioet skal sørge for at du er oppdatert på hva som skjer i Tønsberg denne sommeren. Og forhåpentligvis kommer vi litt under huden på noen kjente fjes.

– Det kan bli veldig bra, men også veldig kleint

Sommeren er også en tid for sommerfugler i magen. Programleder Even Berthelsen skal i løpet av sommeren dra på date rundt om i Tønsberg og Færder. Ikke bare skal han jakte på spennende og romantiske steder å date, men forhåpentligvis finner han også kjærligheten.

– Det er med skrekkblandet fryd jeg gjør dette. Det er jo litt annet å date når folk ser på. Fallhøyden er stor, for her går vi hardt ut. Det kan bli veldig bra, men samtidig veldig kleint, sier Even.

Even skal i løpet av sommeren ta med seg en date til forskjellige steder i Tønsberg og Færder med et kamera på slep.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 

Har du tips til steder Even kan dra på date? Tips Even på even@tb.no.

Er Sturla Tønsbergs travleste mann i sommer?

I sommer skal du få vite om skjulte perler som er verdt et besøk gjennom reportasjer som «Ikke Brygga med Dan» og spennende gjester. Tønsbergs Blads Benedicte Hamnes og Truls Lian skal også være programledere i sendingene.

Den første gjesten i vårt livestudio, «Studio Brygga», er Sturla Berg- Johansen. Han er kanskje Tønsbergs travleste mann med to show som skal underholde store og små i sommer. Denne ettermiddagen tar han seg tid til å slå av en prat med oss om blant annet livet i sommerbyen vår og hvordan han rekker å slappe av mellom to forestillinger midt i sommerferien.

«Studio Brygga» skjer i samarbeid med Pulserende Kystperle, men det er Tønsbergs Blad som står for det journalistiske innholdet.

Få med deg «Studio Brygga» her: