Gå til sidens hovedinnhold

Selger et av Sandefjords mest omtalte hus: Nå strømmer jobbtilbudene inn

Artikkelen er over 4 år gammel

Huset til sandefjordingen Eva Hagen vekket nasjonal oppmerksomhet da det ble lagt ut for salg for et par uker siden. Nå står jobbtilbudene i kø for den interiørbevisste huseieren.

(Sandefjords Blad)

I begynnelsen av mai skrev Sandefjords Blad om den unike innredningen i det blå huset i Moveien 107. Huseier Eva Hagen har brukt nesten 20 år på å lage søyler, rosetter og pynt, og kjøpt inn skulpturer, speil, malerier og lysekroner.

Hun har frisørbakgrunn, og har ingen utdannelse innenfor interiør eller arkitektur. Likevel er det mange som nå ønsker å jobbe med Hagen, etter å ha sett det hun har fått til i huset.

 

Fått jobbtilbud

LES OGSÅ: Se bildene fra huset alle snakker om

Hun har fått tilbud om både tegne- og innredningsjobber. I tillegg har hun takket ja til å holde foredrag foran over 600 arkitekter.

– Jeg har blitt kontaktet av interiørarkitekter og arkitekter. Jeg har foreløpig ikke takket ja til noe ennå, annet enn foredraget, sier Hagen til Sandefjords Blad.

Under foredraget skal hun fortelle om hvordan hun har innredet huset, og jobben hun har lagt ned for å oppnå den gjennomførte stilen.

Det var NRK Vestfold som først omtalte saken.

At folk i interiørbransjen har fått øynene opp for jobben Hagen har lagt ned i huset, og vil jobbe med henne, synes hun er moro. Hun mener hun fremdeles går med mange gode ideer som bør settes til livs.

– Det er mye inni meg ennå som må ut. Jeg har masse kreativitet og mye jeg kan gi, sier Hagen.

Inspirert på ferie

Inspirasjonen til innredningen fikk Hagen på en ferietur til Tyrkia for rundt 20 år siden. Mange av pyntegjenstandene i huset er laget av Hagen selv, og hun har lært seg å hogge i stein og lage gipsfigurer.

Få dager etter at boligannonsen ble lagt ut på Finn, var Sandefjords Blad på besøk hos Hagen i Moveien. Der fortalte hun at hun gjennom alle år har fått mye oppmerksomhet for huset.

– En gang kom det fire damer helt opp til stuevinduet og trodde jeg drev butikk her. Jeg solgte både glassbord og skulpturer til dem. Med rett pris er jo alt til salgs.

Huset ligger fremdeles ute til salgs, og har en prisantydning på 9,5 millioner kroner. Finn-anonsen har hatt over en halv million visninger.

Kommentarer til denne saken