Et Teigenmuseum vil være en attraksjon som vil gagne mange. Næringslivet i Tønsberg vil garantert tjene på dette (når CV 19 er under kontroll). Uteliv, butikker og restauranter vil tjene ekstra ved de som kommer for å besøke museet. Nabokommuner i Vestfold kan også innkassere fortjeneste på et museum. Besøkende i forbindelse med stopp i Tønsberg, salg av profileringsartikler, historiefortellinger, samling av skoleklasser, events som kan arrangeres i Teigens ånd.

LES OGSÅ: Sara, Nick og Charlotte går sammen for å hedre Jahn Teigen: – Kan ikke tenke meg noe bedre

Samarbeid på tvers av by, bygd og sted. Tønsberg, Sandefjord, Horten er de beste sommerbyene og de trekker gjester fra hele landet. Mange muligheter. Jeg håper Tønsberg vil utfordre nabobyer/kommuner/Kultur-Norge i å være med på et spleiselag. Men det haster!

Jahn Teigen og hans musikk er legendarisk. Tekster og melodier er kjent for alle, fra barnehagebarn til gamlehjemsbeboere, for å sette et bilde på hans popularitet.

Jahn elsket publikum.

Jahn elsket Tønsberg – alltid. Han elsket sitt publikum og å underholde oss. Derfor, bør det offisielle Norger ta ansvar og bidra til at et museum stables på beina. Et museum i Tønsberg hvor alle underholdes av «gå inn i» Jahn Teigen sitt liv.

Vi har våre minner … Ja, det synger Anita Skorgan og Jahn Teigen. Skal minnene bestå på best mulig måte, bør de samles under samme tak, og ikke spres rundt i de ulike hjem og bli arkivert der.