Gå til sidens hovedinnhold

Jeg får være den første som sier det: Jeg har ikke tillit til rådmannen etter vaksinesaken

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Tillit får man ved å utvise dømmekraft og handlinger som gir gode helhetlige løsninger for alle. Når en ledelsesgruppe tilsniker seg vaksinedoser på sårbare menneskers bekostning er dette moralsk forkastelig og et klart brudd på lover og regler. Når de i tillegg prøver å rettferdiggjøre egne handlinger blir det hele mye verre.

At en rådmann og ledelsen ikke forstår dette er skremmende. Hvordan handterer de da alt annet de er satt til med en slik mangelfull dømmekraft?

Les også

Kommunedirektøren beklaget feilvurdering, opplever fortsatt tillit: – Ingen har sagt noe annet

Jeg ser at mange andre rundt i landet blir anmeldt, gransket og etterforsket for langt mindre regelbrudd i pandemien.

Hva gjøres med dette i Færder kommune? Rådmannen gjentar til stadighet at ingen har sagt til henne at hun ikke har tillit.

Da får jeg være den første, jeg har ikke tillit til rådmannen ei heller til de andre i ledelsen som tok vaksiner beregnet for andre sårbare mennesker og satt på seg selv!

PS: Donald Trump hadde også full tillit så lenge han oppholdt seg blant sine egne og ved å omskrive virkeligheter slik at han selv fremstod i et godt lys.

Les også

Kommunedirektøren vil ikke svare på hvem i kriseledelsen som fikk vaksine

Kommentarer til denne saken