Jeg satt her og tenkte på alle de gode rådene en kan få av fellesskapet via mediene. Jeg har betalt mine forpliktelser punktlig i alle år, men nå får jeg liksom «inkassovarsel» og «betalingspåminnelser» osv. uten at jeg har mottatt en faktura? Så sjekker jeg litt og tror at jeg får e-fakturaer som går til banken, tror jeg, og som det forventes at jeg skal logge meg på i banken og finne fakturaene, eller noe sånt. Og så kommer et firma som heter Sergel Norge as med en «betalingsoppfordring» med 350 kr i «gebyr», og Kredinor med «inkassovarsel» med 70 kroner i «gebyr», og Kredinor igjen med 437,50 kr i «salær» og jeg har aldri avtalt noe e-faktura med noen av mine tjenere.

LES OGSÅ: Varsler slutten for forhatt betalingsmetode

Jeg vil ha, og har alltid sagt til mine service tjenere at jeg vil ha mine regninger, helst i posten, men alternativt som e-post. I løpet av de siste dager har det påbeløpt meg «gebyr» og «salær» for nærmere 1000 kroner uten at jeg har hatt et ord med i laget. Hva er det som foregår?

Jeg har hatt kontroll over mine inntekter og utgifter og jeg er av den gammeldagse typen som vil se mine regninger før jeg betaler dem. Har verden gått av skaftet når det gjelder oversikt over ens eget liv eller er jeg helt akterutseilt? So help me ...

Flere som kjenner seg igjen? Skal det være sånn, eller?