Gå til sidens hovedinnhold

Jeg skulle ønske jeg kunne følge undervisningen hjemmefra når jeg er småsyk - det blir for mye fravær!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Siden koronaen brøt ut i mars 2019 har vi elever fått flere sykefraværsdager - faktisk så er det helt ubegrenset hvor mange dager man kan være borte fra skolen så lenge man får levert inn alt læreren trenger for å sette en karakter. Det er på mange måter veldig bra, spesielt for å hindre smittespredning.

Jeg derimot har barnehagebarn og har ofte litt rusk i halsen og våkner ofte opp med at halsen er vond. Da bør jeg i henhold til smittevernsreglene holde meg hjemme, og går glipp av undervisning den dagen. Men etterhvert har jeg gått glipp av mer undervisning enn jeg er komfortabel med. Jeg har time idag også og våknet opp med sår hals.

Les også

Elever og lærere på Færder vgs i karantene

Det jeg vil med dette innlegget er at det skal bli tatt opp til vurdering om all undervisning alternativt skal kunne ses på hjemmefra hvis man har behov for det. Jeg ser også ulemper ved dette, men synes fordel siden er mye tyngre, spesielt nå under pandemien.

Les også

Det er én ting Ivar (33) selger mye av om dagen: – Jeg så minst fem personer som gikk på trynet

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.