Det er alltid noen som gjør noe ekstra for andre. Noen som vasker for mormor, måker for naboen, samler inn mat til fattige eller trener jentelaget selv om barna for lengst har flyttet hjemmefra.

– Og disse ønsker vi å gjøre krus på. Vi vil gjerne ha inn tips om disse menneskene som fortjener en juleglede, sier ansvarlig redaktør Sigmund Kydland.

I tillegg vil Kydland dele ut 20.000 kroner. Men ikke til hvem som helst.

– Nei, vi trekker ut en person hver uke som får lov til å gi 5.000 kroner til et godt formål de selv velger. Til sammen vil pengene forhåpentligvis bidra til å styrke noen som allerede gjør mye bra. Den viktige frivilligheten bidrar helt enormt her i Tønsberg-distriktet, og mange er helt avhengig av at noen engasjerer seg i lokalsamfunnet rundt seg, sier Kydland.

I en serie om frivillighet Tønsbergs Blad hadde tidligere i år, kom det fram at frivilligheten i Norge bidrar med arbeid verdt 72 milliarder kroner hvert år.

Forslag på kandidater til årets juleglede, kan sendes på epost til [email protected] Få med navn, adresse og telefonnummer på kandidaten, og en begrunnelse for hvorfor vedkommende skal få blomsten.