Gå til sidens hovedinnhold

Beathe vil gjerne ha gaven din, den skal hun gi videre...

Artikkelen er over 3 år gammel

Beathe Auen på Cafe Opus i Farmandstredet har pyntet juletreet, og venter på at du skal komme med gaver. Men de er ikke til henne.

– Gavene vi får inn gir vi, som årene før, videre til Frelsesarmeen. Hit kan folk levere ferdig innpakkede pakker, gjerne med en lapp utenpå om det er til jente, gutt eller til voksne, sier Beathe.

Frelsesarmeen ønsker ikke brukt tøy til gaver, men hjemmelagede klær og leker er hjertelig velkomne.

– I fjor fikk vi inn en masse gaver, og det er bare å legge under treet. Det står ferdigpyntet i kafeen vår. Mange barn kommer hit også, og det å se gleden de har å gi til andre, er veldig rørende. Jeg tror det er viktig å fortelle barna at det er endel rundt oss som ikke har det så greit, og som føler jula som en vanskelig tid, sier Beathe Auen.

Hos Frelsesarmeen er det stor glede med at bedrifter som Cafe Opus tar seg av innsamlingen.

– Vi har stort behov for gaver til jul. Det er 300 husstander som melder sitt behov til oss, som uten hjelp, ikke hadde kunnet gi bort gaver eller kostet på seg litt ekstra mat til jul, sier korpsleder Hilde Nylund i Tønsberg. Derfor er det flott at Opus og andre bedrifter i byen tar på seg oppgaven med denne viktige oppgaven. I tillegg får vi også gaver fra skoler og barnehager, som har omvendt julekalender, forteller Nylund.

Kommentarer til denne saken