Hvem fortjener julegledene våre i år?

FJORÅRETS HELTER: Carina og Tommy Gundersen fikk i fjor julegleden for sitt arbeid med TNT basket, Heidi Germann fikk blomst fra elevene sine på Greveskogen og bussjåfør Are Jacobsen fikk for ekstraordinær service.

FJORÅRETS HELTER: Carina og Tommy Gundersen fikk i fjor julegleden for sitt arbeid med TNT basket, Heidi Germann fikk blomst fra elevene sine på Greveskogen og bussjåfør Are Jacobsen fikk for ekstraordinær service. Foto:

Kjenner du en hjertegod person som gjør noe for andre, vil vi gjerne høre fra deg.

DEL

En av våre koseligste tradisjoner i Tønsbergs Blad er å dele ut en blomstrende juleglede hver dag i adventstiden. Vi mener det er mange mennesker i vårt nærmiljø som yter det lille (eller store) ekstra for noen rundt seg.

Her ligger det mange gode historier, og vi vil gjerne fortelle disse - og gjennom dette passe på at noen flere får øynene opp for den dugnaden noen i blant oss bidrar med.

For å få finne gode kandidater til årets blomstergaver, ber vi deg tipse oss. Har du en nabo som alltid stiller opp, en trener som kjører alle ungene hjem etter trening, en flyktningevenn som gjør alt for å integrere noen som kommer langveisfra - ja rett og slett noen som fortjener et klapp på skuldra.

Send en epost til nyhetsleder@tb.no, eller klipp ut kupongen i avisa.

Fortell oss hvorfor akkurat din julegledekandidat fortjener en oppmerksomhet fra oss i lokalavisa.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags