Eva Johanne, Tommy og Kitty ble hedret i fjor. Hvem fortjener julegleden i år?

FJORÅRETS HELTER: Eva Johanne Larsen (til venstre) fikk julegleden for sin kundevennlighet. Tommy Nordstad fikk for sin innsats for Barkåker idrettsforening, Barkåker velforening og Revygruppa Samhold. Og Kitty Lien ble hedret for å ha bygget opp Røde Kors' visitortjeneste.

FJORÅRETS HELTER: Eva Johanne Larsen (til venstre) fikk julegleden for sin kundevennlighet. Tommy Nordstad fikk for sin innsats for Barkåker idrettsforening, Barkåker velforening og Revygruppa Samhold. Og Kitty Lien ble hedret for å ha bygget opp Røde Kors' visitortjeneste. Foto:

Kjenner du en hjertegod person som gjør noe for andre, vil vi gjerne høre fra deg.

DEL

En av våre koseligste tradisjoner i Tønsbergs Blad er å dele ut en blomstrende juleglede hver dag i adventstiden. Vi mener det er mange mennesker i vårt nærmiljø som yter det lille (eller store) ekstra for noen rundt seg.

Her ligger det mange gode historier, og vi vil gjerne fortelle disse - og gjennom dette passe på at noen flere får øynene opp for den dugnaden noen i blant oss bidrar med.

For å få finne gode kandidater til årets blomstergaver, ber vi deg tipse oss. Har du en nabo som alltid stiller opp, en trener som kjører alle ungene hjem etter trening, en flyktningevenn som gjør alt for å integrere noen som kommer langveisfra - ja rett og slett noen som fortjener et klapp på skuldra.

Send en epost til nyhetsleder@tb.no, eller klipp ut kupongen i papiravisen.

Fortell oss hvorfor akkurat din julegledekandidat fortjener en oppmerksomhet fra oss i lokalavisa.

Artikkeltags