Spillsenterets øvrige 1. nyttårsdagsmeny:

Oddsdobbel: Everton slår tilbake

Oddssingel Premier League: Aubameyang scorer først på Emirates

Oddssingel Premier League: Kane sørger for Spurs comeback

Oddssingel Championship: Norwich går på en ny smell

Oddssingel Championship: Varsellampene blinker for Ipswich

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss på første nyttårsdag. I England fortsetter juleprogrammet med full styrke de nærmeste dagene. Det spilles tre kamper i Premier League i dag, og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two. Det tradisjonsrike nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen avvikles i dag og i Tour De Ski er det klart for sprint i Val Müstair. I NHL er det fullt kjør om dagen og der skal det spilles tre kamper.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Harry Kane scorer og Tottenham vinner – 2,05 i odds (spillestopp kl. 1825)

Cardiff har vunnet fem ganger på de tolv siste kampene, og laget som var dømt nord og ned denne sesongen har plutselig håp om å overleve.

Statistikken hjemme på Cardiff City Stadium er imponerende. De har vunnet fire av de seks siste kampene her, men de har ikke klart å ta poeng fra noen av topp seks-lagene. Det tror jeg heller ikke at de klarer på tirsdag.

Cardiff møter et revansjesugent Spurs-lag som gikk på et overraskende hjemmetap mot Wolverhampton i helgen.

Tottenham hadde muligheten til å ta sin sjette seier på rad i Premier League og legge press på Liverpool, men de rotet vekk 1-0-ledelsen i løpet av 15 minutter i annen omgang mot Wolves. Wolverhampton tok en meget sterk 3-1-seier på Wembley.

 

Før sjokktapet virket Spurs å være den største utfordren til Liverpool i kampen om ligatittelen. De hadde banket Everton og Bournemouth i de to kampene før de møtte Wolves. På de to kampene scoret de hele elleve mål.

Cardiff City-manager Neil Warnock har ingen nye skader i troppen. Spissen Kenneth Zohore er fortsatt på skadelisten, men Joe Bennett og Nathaniel Mendez-Laing er aktuelle for kampen mot Spurs.

Tottenham får muligens tilbake backen Serge Aurier, men Victor Wanyama, Jan Vertonghen, Mousa Dembélé, Eric Dier og Erik Lamela er alle ute.

Jeg føler meg likevel ganske sikker på at Tottenham vil slå brutalt tilbake i Wales tirsdag. De har vunnet syv av de åtte siste bortekampene i ligaen, og lengst fremme på banen har de en Harry Kane i storform.

Han har scoret fire mål på de tre siste kampene, og er toppscorer i Premier League sammen med Mo Salah og Pierre-Emerick Aubameyang. Alle tre har scoret 13 mål så langt.

Tottenham har vunnet fire og spilt uavgjort to av de siste syv kampene mot Cardiff. Sist de tapte mot The Bluebirds var tilbake i 1961. Jeg tror Harry Kane ordner en ny seier til Spurs tirsdag.

Spurs-spissen har vært involvert i seks scoringer i de to siste Premier League-kampene på 1. nyttårsdag. Han har fire mål og to målgivende på denne dagen. Bare to spillere har scoret mer mål enn Kane på 1. januar. Det er Andy Cole og Steven Gerrard. Begge har fem scoringer på 1. nyttårsdag.

Harry Kane har også scoret hele 15 mål på de siste elleve bortekampene i Premier League mot nyopprykkede lag. Derfor tror jeg at Kane scorer og Tottenham vinner tirsdagens kamp i Wales. Oddsen er 2,05, men det funker greit som et singeltips.