Inviterer til 7-klassinger til ferieaktiviteter

BRUSKASSEKLATRING: Her er Frederikke Frette Demer på vei opp bruskassestabelen. Hun koste seg under fjorårets arrangement. – Jeg fikk både nye venner og fikk delta på mange morsomme aktiviteter, sier hun.

BRUSKASSEKLATRING: Her er Frederikke Frette Demer på vei opp bruskassestabelen. Hun koste seg under fjorårets arrangement. – Jeg fikk både nye venner og fikk delta på mange morsomme aktiviteter, sier hun. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ingen grunn til å deppe når skoleferien går mot slutten i august.

DEL

For fjerde år på rad inviterer menighetene i Tønsberg og Nøtterøy de som skal begynne i 7. klasse til «Fortsatt ferie». Ferieopplegg for barn i forskjellige aldre er et populært tiltak mange steder i landet. I Tønsberg og Nøtterøy har flere menigheter gått sammen om opplegget.

– Det blir mye morsommere å samarbeide når vi er mange ledere, opplegget blir mer variert, siden vi er forskjellige som mennesker og vi kan også være trygge på at vi er mange nok voksne. I tillegg til oss syv ansatte, har vi med flere voksenledere og ungdom, sier Camilla Døvik Vestøl, trosopplærer i Søndre Slagen.

«Fortsatt ferie»-uka starter tirsdag uka før skolestart med en skikkelig stranddag med bading, grilling, bueskyting og sandslottkonkuranse. Uka fortsetter med besøk i 1000 år gamle Sem kirke, klokkestøperiet og bruskasseklatring. På dag fire utforskes naturområdene på Nøtterøy før ukeavslutningen «Kampen om Slottsfjellet» med forskjellige konkurranser hvor lagene kan bruke både hode og kroppen.

– Dagen blir veldig variert. Man få både lært noe nytt og utfordret sine egne grenser, forteller Camilla Jørgensen, menighetspedagog på Sem.

Det er fortsatt noen få ledige plasser og det er åpent for påmelding frem til skoleslutt.

Artikkeltags