I forrige uke gikk kronprinsparet offentlig ut og kritiserte Se og Hør for sin presentasjon av Juliane Snekkestad (22) som «Playboy-modell».

LES OGSÅ: Kronprinsesse Mette-Marits sønn er samboer med Tønsberg-jenta Juliane (22)

Modellmamma Eivor Øvrebø (71), som driver Team Models og har Snekkestad i sin stall, raser også og sier til VG at bladet bedriver «hårreisende journalistikk».

Tønsberg-jenta Juliane Snekkestad er barnebarnet til Nøtterøy-ordfører Roar Jonstang, og datter av eiendomsmegleren Jesper Snekkestad.

– Juliane har aldri jobbet på booking fra Playboy og har aldri fått betalt av Playboy, sier Øvrebø til VG om bildene som Los Angeles-fotografen Sophia Sinclair tok i California i fjor vår.

Nå er den aktuelle bildeserien fjernet fra Playboys nettsider. Bildene har aldri vært på trykk i noen papirutgave. Hvorfor bildene nå brått er borte, ett år etter at de ble publisert, er uvisst. Øvrebø sier at hun ikke har vært i kontakt med Playboy.

LES OGSÅ: Kronprinsparet reagerer på Se og Hør-oppslag om Marius Borg Høiby og Tønsberg-jenta Juliane (22)

VG har vært i kontakt med Sophia Sinclair som tok bildene, hun svarer ikke på spørsmålet om hvorfor bildene er fjernet.

Slottets assisterende kommunikasjonssjef, Sven Gjeruldsen, sier til avisen at han ikke har kjennskap til at de aktuelle bildene er fjernet.