Er du en av de som lurer på mulighetene, fordelene og ulempene når det gjelder elbiler, hybridbiler og hydrogenbiler? Dette har nå bilforhandleren på Kilen bestemt seg for å gjøre noe med, og inviterer til en helt spesiell kundekveld for alle som er interessert, skriver bilforhandleren i en pressemelding.

– Dette blir en helelektrisk kveld med masse spennende innhold på agendaen, smiler daglig leder i Gjermundsen Auto, Gunnar Gjermundsen.

– Vi skal satse stort på elbilmarkedet i årene som kommer, og inviterer derfor til en spennende kveld for hele familien – med hovedfokus på elbiler og alle fordelene ved å kjøre elektrisk.

LES OGSÅ: Innfører bompenger for elbil – og de øker kjapt 

Flere lokale aktører

Hos Gjermundsen vil de også vise fram annet nytt på det «elektriske markedet»: Elsykler, elmopeder, ladestasjoner, solcelleløsninger, carporter med solcellelading, solcelletak, blant annet.

Flere aktører fra lokalt næringsliv er på plass hos Gjermundsen denne kvelden, som de kaller Electric Night – Next Generation: Sykkel.no fra Horten, Bluetec fra Tønsberg, Level treningssenter fra Olsrød Park, Nøtterøy Golfklubb, klesbutikken Selma Oline fra Teie, Quality hotel Tønsberg og Aktiv Fritid fra Tjøme.

Også Vestfold og Telemark elbilforening er på plass, for å informere om fordelene ved å kjøre elbil i Vestfold.

LES OGSÅ (+): Thomas (35) gjorde sine to lidenskaper til business 

For hele familien

– Vi vil også vise fram løsninger for folk som er interessert i å produsere egen strøm ved hjelp av solceller, forteller Gjermundsen, men lover også andre tilbud denne kvelden.

Arrangementet er for hele familien, med hoppeslott, pølsefest, popcorn og flere aktiviteter for barna.