Gå til sidens hovedinnhold

Klima før og nå og media/NRK

Artikkelen er over 1 år gammel

NRK informer ikke om Co2 fordeler

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvorfor bidrar NRK IKKE til å balansere klimahysteriet for å IKKE skremme barn til å tro at verden går under i noen framtid vi snakker om?

Karbondioksid er ikke avfall, men et livsnødvendig hormon som produseres i ALLE celler og beskytter mot oksidativt stress, beskytter immunceller i vev, regulerer O2 tilgjengeligheten, utvider arteriolene (de nest minste blodkarene) og øker blodsirkulasjon i kapillærene (de minste blodkarene), m.m. CO2 bør anerkjennes som det livgivende molekylet og vi vil bevare så mye som mulig av det i kroppen

Informere lytterene, særlig barna fortsatt om fotosyntesen og at alt liv på jorden er avhengig av CO2 eller at det f. eks er 0,04% CO2 i atmosfæren og at menneske bidrar med 4% av det igjen? som betyr at menneske bidrar med 0,0016% CO2 i atmosfæren(som i mine mattetimer på 80 og 90 tallet var det samme som 0) av totale CO2 "utslipp" .

Informere om at siden 2012 har isen i Arktis vokst? At siden 70 tallet har antall isbjørn økt fra ca. 5000 til nærmere 30000 i dag og at i Antarktis har isen vokst eller vært stabil i flere tiår nå?

Informere om at havnivået har steget stabilt siden siste lille istid og ikke viser noen akselerasjon de siste 150 årene?

Informer om at i løpet av de siste 10000 år så har verden vært varmere i omtrent 80-85% av tiden enn hva det er i dag?

Informere at det i IPCC sine rapporter står at temperaturen de siste 20 år ikke har steget nevneverdig? At is på nord og sydpolen ikke vil smelte i noen framtid vi snakker om eller at ekstremvær IKKE er tiltagende de siste 10-årene?

Som dere sikkert skjønner er ikke jeg bekymret for at klimaet knekker livet på jorden. Men skremte unge og voksne som tar hjelpesløse beslutninger basert på uvitenskapelig og ekstrem aktivisme bekymrer meg mer.

Kommentarer til denne saken