Jeg så på nyhetene i går om hvor varm kloden har blitt. Det er olje og gass som får skylden for dette? Olje er et naturprodukt som vi er helt avhengig av, de fleste av oss er av den formening at olje kun er drivstoff, så feil kan man ta. Jordbruk, fiske, det meste av industrien samt skipsfart er basert på hydraulikk, hvor kommer den oljen fra?

Alt som er i bevegelse mekanisk er avhengig av smøring, dette gjelder også vannkraftverk, vindkraft. Så den dagen oljen forsvinner, blir det helsvart og dere er tilbake i steinalderen. Når det gjelder oljen i dagliglivet så går alle og tråkker i olje hele dagen, uavhengig av politisk ståsted, hva dette er, jo asfalt, når det gjelder gass, mange av oss griller hele sommeren med gassgrill, hvor kommer denne gassen fra? Men det som er den store stygge ulven når det gjelder global oppvarming som er menneskeskapt, luktfri og usyngelig og meget farlig, nemlig elektrisk kraft (strøm).

Den avgir varme i alle sammenhenger hvert sekund hele året i hele verden, og ikke nok med det hele nordsjøbassenge og det meste av verdenshavene er belagt med gigantiske kraftkabler (varmekabler) som avgir varme til sjøen. Oljen får skylden, derfor stoler jeg ikke på de såkalte ekspertene.