Varsler togtrøbbel i sommer

TOGPROBLEMER: Skal du til Oslo med tog i sommer, må du i ukene 26 til og med 31 regne med å bytte fra tog til buss i Drammen.

TOGPROBLEMER: Skal du til Oslo med tog i sommer, må du i ukene 26 til og med 31 regne med å bytte fra tog til buss i Drammen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Skal du ta Vestfoldbanen i sommer, må du belage deg på trøbbel.

DEL

I sommer stenges Lieråstunnelen 23. juni mellom Asker og Drammen, og vil være stengt for all togtrafikk til og med 5. august. Helgen 28–29. juli er det også stengt mellom Drammen og Oslo. Det vil si at skal du benytte kollektivtransport fra Tønsberg til hovedstaden, må du belage deg på buss for tog på den stengte strekningen. Flytoget er også naturligvis berørt av denne stengningen.

Østfoldbanen er også stengt i sommer, i perioden uke 26 til og med uke 31. Her det ulike strekninger som stenges for togtrafikk, så her må du selv lese togtabellen, hvis du skal med tog i Østfold.

Bane NOR har valgt dette tidspunktet for oppgraderinger, fordi det er mindre trafikk med tog midt på sommeren. Bane NOR og NSB mener den første uka, uke 26 blir den mest utfordrende, i og med det fortsatt er stor trafikk av pendlere på strekningen. Den alternative transporten med buss, kan skape trafikale problemer rundt den fra før av belastede Drammen stasjon.

Artikkeltags