Bensinstasjonene blir rosa ut oktober: – Dette er en kjempeviktig sak

ROSA: To ansatte i bilvasken under fjorårets Rosa Sløyfe-aksjon hos en Circle K-stasjon i Rogaland.

ROSA: To ansatte i bilvasken under fjorårets Rosa Sløyfe-aksjon hos en Circle K-stasjon i Rogaland. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

De to siste årene har Circle K-stasjonene i Vestfold samlet inn om lag 375.000 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Circle K Revetal samlet inn mest penger i fjor, og håper å toppe listen igjen i år.

DEL

– Vi kommer til å ha ulike auksjoner og konkurranser som i fjor, i tillegg til å selge rosa produkter og ha en innsamlingsboks stående fremme, sier daglig leder Lene Kjønnerød for Circle K Revetal.

Tirsdag starter aksjonen, og Kjønnerød håper kundene vil bidra like godt i år som i fjor.

– Dette er en veldig viktig sak, og kundene er fantastiske til å bidra. I fjor samlet vi inn 46.200 kroner, og vi skal ikke være noe dårligere i år, sier hun.

Rosa Sløyfe-aksjonen

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning.

Kilde: Kreftforeningen

I oktober skal stasjonene for første gang også selge rosa flasker med drikkevann.

– Samtidig som vi gjør det enkelt for kundene våre å støtte en god sak, utløser den årlige aksjonen en herlig konkurranse mellom stasjonene våre både i Vestfold og på landsbasis. Det er ekstra stor stas å være de som samler inn mest til Rosa Sløyfe. Med en slik konkurranseinnstilling kommer det inn enda mer penger til en god sak, sier norgessjef Christoffer Sundby for Circle K.

LES OGSÅ: Vi har blitt målt og vurdert uten at vi har fått uttale oss eller dele opplysninger om vår arbeidsdag

Artikkeltags