Mann livstruende skadd etter voldshendelse i Horten

SPERRET: Politiet drev lørdag morgen og formiddag med undersøkelser på stedet personene ble funnet skadd. Det er tydelig blodspor på bakken.

SPERRET: Politiet drev lørdag morgen og formiddag med undersøkelser på stedet personene ble funnet skadd. Det er tydelig blodspor på bakken. Foto:

Av

Politiet ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd i Horten natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold.

DEL

Den ene personen er livstruende skadd, mens en annen person er alvorlig skadd, men stabil. Det opplyser politiadvokat Pernille Nordendal i Sørøst politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

En tredje person er også fraktet til sykehus, men har ikke alvorlige fysiske skader, sier politiadvokaten.

– Opplysningene vi har så langt i etterforskningen, tilsier at det ligger en straffbar handling bak og at skadene ikke skyldes en ulykke, altså at det er snakk om voldsutøvelse. Vi jobber fortsatt med å klarlegge hendelsesforløpet, sier Nordendal.

Alle de tre skadde personene blir av politiet ansett som fornærmede. Lørdag ettermiddag er det ikke tatt ut noen siktelser i saken.

Nødetatene ble varslet rett etter klokka 5 lørdag om at to personer lå skadd på bakken i Storgata i Horten sentrum. Det viste seg senere at det var tre personer som var skadd.

Det skal ikke være mistanke om det er brukt noen form for våpen. Utover det har ikke Nordendal opplysninger om hva slags skader det er snakk om, hvordan de er påført eller hvor de fornærmede er skadd. Hun vil ikke gå inn på hva slags funn som er gjort på stedet der personene ble funnet.

De fornærmede er foreløpig ikke avhørt, men politiet har andre beviser, blant annet vitneopplysninger, som underbygger teorien om at skadene er påført gjennom grov voldsutøvelse.

– Vi har vitner som har vært i nærheten på det aktuelle tidspunktet, men vi ønsker fortsatt å komme i kontakt med alle som var i området Storgata 30 mellom klokka 4.30 og 5.30, sier Nordendal.

Artikkeltags