Mye er viktigere enn abortspørsmålet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerTakk til analysen NRKs politiske kommentator Magnus Takvam kom med i politisk kvarter i dag. Nå er mye på spill.  Er abort spørsmål den viktigste saken? 

Når den først tas opp, ville det vært viktig å nevne at abort er brukt til å sanke stemmer, og det syns jeg er forkastelig, slik bare én person nevnte i programmet.  Kan en  av deres journalister finne ut av dette: Når har verden begynte å bruke abortsaker for å sanke stemmer? 

Krig og fred-spørsmålm, oljevirksomheten og sløsing og tukling med  klodens sårbare resurser er mye viktigere. De forurenser, og er langt viktigere en abort håndtering.  

Derfor trenger vi en annen konstellasjon av ledere, en ny regjering i Norge, og KrF kan bidra til at denne snuoperasjonen starter. Nå må Knut Arild Hareide stå fast. For KrF er bibelen viktig. KrF-medlemmer som ser ut til å holde mest fast ved det gamle testamentet, hvordan ser de på kjærlighetsbudskapet? 

Er det ikke mennneskeverdsfilosofi hva det nye testament dreier seg om? (Det siste kapittelet i Bibelen har jeg aldri har forstått). Krig og hevn har aldri vær noe pluss for menneskeverd, og det dreper mange barn som er allerede født.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags