Byr på sprudlende nyttårskonsert

FYRVERKERI: Trioen Caroline Gentele, Gabriella Lambert-Olsson og Jacqueline Miura og dirigent Bjarte Engeset lover et fyrverkeri av konsert i dag. BEGGE FOTO: JAN BROMS

FYRVERKERI: Trioen Caroline Gentele, Gabriella Lambert-Olsson og Jacqueline Miura og dirigent Bjarte Engeset lover et fyrverkeri av konsert i dag. BEGGE FOTO: JAN BROMS

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Den siste øvelsen satt som et skudd. I kveld kan publikum glede seg til Nyttårskonserten.

DEL

(Gjengangeren) I Bakkenteigen inviterer Marinemusikken til sin tradisjonelle nyttårskonsert.
– Denne gang har vi gleden av å presentere publikum for tre sprudlende og energiske damer fra vårt naboland Sverige som spesielle gjester under deler av konserten, forteller dirigent Bjarte Engeset.

Høsten 2014

Han ble ansatt som ny sjefdirigent og kunstnerisk leder for Marinemusikken høsten 2014.
Bjarte Engeset og de tre svenske operasangerne Caroline Gentele, Gabriella Lambert-Olsson og Jacqueline Miura har samarbeidet tidligere. De traff hverandre første gang i 2010.
– Kjærlighet ved første blikk, sier Caroline Gentele.

Ekstreme

– Vi har jobbet sammen i minus 30 grader i Sverige og under pluss 40 i Estland. Vi liker oss under ekstreme forhold, forteller Gabriella Lambert-Olsson med et smil.
Og mer smil skal det bli i Bakkenteigen i dag.
– Divine, som er navnet på den svenske gruppen, har hatt en eventyrlig suksess i Sverige. I dag vil publikum få servert operetter, tango, teater og mye moro. Damene står ikke stille i et sekund på scenen, sier dirigent Bjarte Engeset.

Nobelpriskonserten

Divine ble kjent for et stort TV-publikum under overføringen av den store Nobelkonserten. Trioen har også medvirket ved det svenske kongeparets statsbesøk i Wien, og de har sunget seg inn i alle svenskers hjerter gjennom medvirkning under store arrangementer som All-sång på Skansen, Polarprisen og Stockholm Pride. Divine har også gitt ut flere CD-plater. A Divine Christmas ble sluppet i 2010. Her synger trioen med Malmö Symfoniorkester under ledelse av Bjarte Engeset.

Gleder oss

– Vi gleder oss til konserten i Bakkenteigen torsdag og i Grimstad til fredag. Så gleder vi oss også til å bli litt kjent i Horten, forteller Caroline Gentele.
 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags