Samlet talentene til inspirasjon og moro

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

60 ivrige kulturskoleelever møttes for å spille og synge sammen. 19 lærere underviste i spill på instrument, sang, komposisjon, musikkteori, stomp og mer.

DEL

26. og 27. januar hadde Nord-Jarlsberg kulturskole, Horten kulturskole og Færder kulturskole talentseminar sammen på Våle samfunnshus.

Talentseminaret er et tilbud til ivrige og flinke musikkelever fra de tre skolene, i aldersgruppa 10 – 19 år, og mange ulike instrumenter var representert denne gangen: piano, gitar, fiolin, bratsj, cello, trekkspill, klarinett, saksofon, trompet, horn, trombone, tuba, slagverk og sang.

 – Det er andre året vi samler våre elever på denne måten, og seminaret ble minst like vellykket som i fjor! Vi ønsker at dette kan være til inspirasjon og lærdom for elevene, og at de kan bli kjent med andre talentfulle og ivrige barn og unge som driver med det samme som de selv, sier Torild Rosenvinge, rektor i Nord-Jarlsberg kulturskole.

Hun og de to andre rektorene, Øystein Sandtrø i Horten kulturskole og Siri Gythfeldt i Færder kulturskole, har lagt ned mange timers arbeid for å sørge for et godt faglig tilbud og en god gjennomføring av seminaret.

Det ble også gjennomført to konserter; en lunsjkonsert på lørdag, samt avslutningskonsert lørdags ettermiddag. De aller fleste elevene fikk dermed spilt på konsert og vist litt av hva de hadde jobbet med disse to dagene. Elevene viste høyt nivå på konsertene, og det var stor variasjon i repertoar og uttrykk.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags