Lørdag formiddag blir det igjen moro her

PÅ ØSTRE BOLÆRNE: Gunn Elisabeth Hubner Larsen og Mette Evensen fra Skjærgårdskvinnene, ønsker sammen med Terje Hallberg fra Forsvarsforeningen velkommen til «Gøy på Østre» lørdag.

PÅ ØSTRE BOLÆRNE: Gunn Elisabeth Hubner Larsen og Mette Evensen fra Skjærgårdskvinnene, ønsker sammen med Terje Hallberg fra Forsvarsforeningen velkommen til «Gøy på Østre» lørdag. Foto:

24. august går arrangementet «Gøy på Østre» igjen av stabelen.

DEL

– Kanskje enda mere gøyalt enn tidligere, antyder arrangørene, som er Skjærgårdskvinnene og Forsvarsforeningen.

Sammen arrangerer for de for fjerde året på rad et av de største familiearrangementene ute i Færder Nasjonalpark. Nærmere bestemt på Østre Bolærne.

Mangfoldig program

– Det er et godt besøkt arrangement, og vi ønsker alle hjertelig velkomne, både med egen båt og med rutebåten.

Det er lagt opp til et mangfoldig program for hele dagen.

– Ved Loshuset blir det underholdning av Skjærgårdskvinnene, de vil fremføre sin forestilling Kvinnfolkliv. Det vil være fortellerstund for barn med Karoline Sommerseth og skattejakt med piraten Frode Fiskeslo. For de yngste, og kanskje de mest ivrige voksne blir det gratis aktiviteter som, tradisjonsleker og stafetter, krabbefiske og natursti.

Guidede turer

Videre kommer både Rødekorsbåten og Redningsselskapets båter, så sant de ikke har andre oppdrag.

– Det blir salg av tradisjonsmat i teltet til Skjærgårdskvinnene. Det vil være loddsalg med gode premier. Forsvarsforeningen vil ha telt og åpent museum. Det er lagt opp til tre guide turer i forsvarsanleggene. Det er gode muligheter for å få seg en matbit, drikke eller is i kiosken eller havnekafeen.

Om kvelden blir det musikk på havnekafeen Kompasset med Renato Ragone.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags