Myrmel x 3 i filmklubben

TRE KORTFILMER: Den prisbelønte egissøren Marius Myrmel fra Stokke, blir å treffe hos Tønsberg Filmklubb tirsdag kveld.

TRE KORTFILMER: Den prisbelønte egissøren Marius Myrmel fra Stokke, blir å treffe hos Tønsberg Filmklubb tirsdag kveld. Foto:

Tirsdag kveld frister Tønsberg Filmklubb med «noe du virkelig ikke kan få noe annet sted.»

DEL

– Hvorfor ta seg bryet med å gå helt til en kino, når det finnes  så uendelig mye digitalt innhold man kan se hjemme, spør filmklubben i en pressemelding, og svarer selv:

– Tirsdag 29. januar arrangerer Tønsberg filmklubb noe du virkelig ikke kan få noe annet sted.

– Stort regitalent

Og det man ikke kan få noe annet sted, betyr i dette tilfellet tre av kortfilmene til regitalentet Marius Myrmel fra Stokke.

Et barn er borte, og foreldrene sitter meningstomme tilbake med hverandre. En voldtektsanklage  skaper dønninger i lokalsamfunnet. I en guttegjeng kjenner alle på den samme underlegenheten og på behovet for å tilkjempe seg de andres gunst, er noe av det dette handler om.

LES OGSÅ: Marcus (20) fra Teie vant gjev filmpris i USA: – En utrolig morsom overraskelse

– 26 år gamle Marius Myrmel fra Stokke er et av landets største regitalenter. I 2016 vant han Amanda for filmen Frysninger. Til oss kommer han med sine tre siste kortfilmer; «Vektløs»,  «Rustning» og «Ringvirkninger», opplyser filmklubben videre.

– Små mennesker med store skjebner

– Marius gir oss små mennesker med store skjebner, korte innblikk i lange smerter. Perspektivene er nære, det er hudløst og ærlig og solid plantet i vår tid. De tre kortfilmene kompliserer og utdyper  samfunnsaktuelle tema vi ellers gjerne bare ser på medias forsider. Her trer hodene og hjertene fram med all sin menneskelighet.

Marius Myrmel stiller til intervju og spørsmål fra salen etter visningene.

– Vi i filmklubben er takknemlige for muligheten til å presentere et lokalt forankret kortfilmprogram med  regissørbesøk.

LES OGSÅ: Denne karen skal lokke deg inn i Tønsbergs fimklubb-mørke

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags