– Følelsen er bra. Gitarkameratene spilte for full sal, mens Raske Menn fylte 75 prosent av belegget på Oseberg. Noe vi synes er veldig bra, tatt i betraktning at det er et humorshow. Totalt har vi hatt 14 forestillinger, og solgt rundt 11.000 billetter, sier hotelldirektør ved Quality Hotel Tønsberg, Øivind Hagen.

Vestfoldrekord

Hagen innrømmer at en reprise av fjorårets gigantsuksess med Jahn Teigen og hans 24.000 solgte billetter hadde vært moro, men innser at dette skal godt gjøres.

– Vi hadde ikke forventa samme publikumsrekord som i fjor. Det var eksepsjonelt. Men ser vi på sommerens tall i forhold til tidligere mer normale somre, har vi all grunn til å være fornøyde. I tillegg har vi hatt bra helger under Jarlsberg Grand Prix, Slottsfjellet og Postgirobygget, sier Hagen.

Mange som vil spille

Neste sommer er foreløpig i planleggingsfasen, men allerede nå er det flere som banker på døren til Oseberg.

– Det er mange som prøver å friste oss til å sette i gang en plan. Så det er spennende. Fremover vil vi nok satse ennå sterkere på sjangeren Teigen og Queen, siden vi ser at det er den type arrangementer som trekker flest folk, sier Hagen.

- Absolutt fornøyd

Klubben-direktør Rolf Christensen kan også gi seg selv et klapp på skuldra. Fire forskjellige showtilbud utgjorde til sammen 9482 solgte billetter.

– Vi er absolutt fornøyd. Det har vært en langt bedre showsommer i år enn i fjor, sier han.

Kristian Valen og Bettan & Rybak fylte omtrent 90 prosent av salen under hvert show, Garlic Girls solgte 50 prosent av billettene – Ikke fult så vellykka ifølge Christensen, og Lill-Babs, som appellerte mer til den eldre garde, solgte omkring halvparten.

– På Lill-Babs gjorde vi litt om på salen. Vi holdt middagsshow med runde bord, sier Christensen.

Noe helt nytt

Klubben har ikke noen konkrete planer for neste år, men Christensen kan røpe at showsommeren 2011 skal bestå av noe helt nytt.

– Valen, Lill Babs og Bettan bygger alle på noe de har gjort før. Til neste år er det vi som vil stå for premierevisningen av en helt ny produksjon. Slik som det var i gamle dager på Klubben, sier Christensen.