Hundrevis så spektakulært vannshow

VESTFOLDFESTSPILLENE 2011: «Fishing for love» på Brygga.

VESTFOLDFESTSPILLENE 2011: «Fishing for love» på Brygga. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

TØNSBERG: Lørdag sydet det både på og utenfor brygga i Tønsberg. Mange trodde nesten ikke det de så.

DEL

Det meste skjer når det er sommer i Tønsberg. I vannkanten utenfor Mediehuset svømte og sprellet skuespilleren og danseren Ella Fiskum i form av en vakker rødmende gullfisk, som etter hvert ble hevet høyt til værs.

Del på Facebook

Publikum fikk være med på gratis forestilling med det spektakulære showet «Fishing for love», i regi av Vestfoldfestspillene og Ella Fiskum Danz og Xproarts.

Livet til sjøs


Forestillingen er inspirert av livet til sjøs, med tema «fiskeren og myten», utført på en 12 meter høy tissue i vann, og på et stort nett rett over vannflaten.

Hundrevis av publikummere stimlet sammen langs bryggekanten for å få med seg det spektakulære showet i og over det våte element.

Halsbrekkende akrobatikk og grasiøs og vakker dans. Spesielt imponerte Ella Fiskums tolkning av den sprellende fisken/havfruen som til slutt måtte gi tapt, men som ble vekket til livet igjen.

– Det kalles visst kunst


Den stemningsskapende musikken var hentet fra blant annet «Ildfuglen» av Stravinsky.

I lørdagsrushet på Brygga, var det ikke alle som helt tok innover seg det eksotiske showet, som hadde urpremiere under Sound of Oslo i fjor, og høstet anerkjennende kritikker.En godt voksen mann på bytur med sin bedre halvdel, kikket, stusset og sukket:

–Dem kaller det visst kunst, sa han hoderystende og trasket videre.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags