Lanseringsturné i Sør-Korea

PÅ TUR: Bellman, Arne-Johan Rauan (til venstre) og Eirik Vigeland, har nå tatt med seg musikken til Korea. Foto: Marit Borgen

PÅ TUR: Bellman, Arne-Johan Rauan (til venstre) og Eirik Vigeland, har nå tatt med seg musikken til Korea. Foto: Marit Borgen Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

TØNSBERG: Bellman er nå på lanseringsturné i Sør-Korea.

DEL

Bellman er bedre kjent som Larviksmannen Arne-Johan Rauan. Med seg i konseptet, og på turen til Sør-Korea, har han med seg makker Eirik Vigeland fra Tønsberg på bass.

– Nå er vi i Korea for en ni-dagers turné. Vi slapp den første plata vår, «Mainly Mute», der i oktober på et hipt og lokalt selskap, «Leaplay Music», forteller Vigeland på telefon fra den andre siden av kloden.

Mye på programmet

Responsen på Bellmans musikk har vært såpass god i det asiatiske landet at også deres andre-plate «The Curse», vil bli sluppet der. Dette skjer ifølge Vigeland på fredag.

– Mens vi er her, skal vi gjøre to tv-show, flere radiointervjuer med spilling, klubbgigger og intervjuer med magasiner som Koreanske Elle og Marie Claire.

Duoen har allerede gjort en konsert på den norske ambassaden i hovedstaden Seoul.

– Dette var en konsert først og fremst myntet på musikkjournalister. Ut fra responsen å dømme, gikk dette veldig bra. Mens vi er her skal vi vel gjøre om lag ni konserter. Noen dager blir det dobbelt opp, slik at det blir noen fridager også, sier Vigeland.

Når Bellman returnerer til kongeriket venter arbeid med deres tredje album, som er ventet sent i høst eller tidlig neste vår.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags