Next Life klar for Roskilde

RADIOINTERVJU FØR KONSERT Tormod Christensen, Hai Nguyen Dinh og Anders Hangård i radiointervju med dansk radio før de går på scenen på Roskildefestivalen klokka 23 i kveld. Foto Kristin Svensen

RADIOINTERVJU FØR KONSERT Tormod Christensen, Hai Nguyen Dinh og Anders Hangård i radiointervju med dansk radio før de går på scenen på Roskildefestivalen klokka 23 i kveld. Foto Kristin Svensen

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

ROSKILDE: Next Life har nettopp ankommet backstageområdet på den nye scenen Gloria. De er klar for gi Roskilde-publikummet en ganske annerledes opplevelse.

DEL

– Vi håper det kommer masse folk. Da er det lettere å gi alt, sier Hai Nguyen Dinh i Next Life.

Del på Facebook

Bandet har ankommet Roskilde-festival nummer 40 i rekken – til et ganske fuktig og hustrig festivalområde.

Været har likevel ikke så mye å si for de tre bandmedlemmene Hai Nguyen Dinh, Tormod Christensen og Anders Hangård, som alle er fra Tønsbergdistriktet. De skal spille innendørs – på den nye scenen Gloria som befinner seg i en stor hall.

Radiointervjuer står på programmet før de kan gå i gang med forberedelser for fullt. To reportere fra en dansk radiokanal har full peiling på Next Lifes musikk, og prøver ut bandets kunnskaper om computerspillbeats. De klarer ikke å sette fast Dinh, for å si det sånn.

– Vi gleder oss

«Et elektronisk overfall» og «Gameboy – dødsmetall» er betegnelser som er brukt på Next Lifes musikk.

– Det er lite som er en riktig beskrivelse av vår musikk. Vi synes det er vanskelig å beskrive den selv. Det eneste som er sikkert er at det er progressivt, melodiøst og veldig hardt, sier Dinh.

– Folk må komme og høre sjøl, supplerer Anders Hangård.

Roskildepublikummet har i hvert fall muligheten i kveld. Klokka 23 går gutta på scenen, og holder en 30 minutters, intens konsert.

– Vi gleder oss i hvert fall til å vise vår nyproduserte video. Tror vi kommer til å overraske folk med et annerledes uttrykk, sier Tormod Christensen.

LES OGSÅ: Tidenes rockeår i Vestfold?

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags