Lørdag kan du gå på en av årets viktigste konserter

STILLER OPP: Linda Kvam, Gro Dahle, Helge Jordal og Anita Hegerland med flere stiller alle opp gratis for Incestsenteret i Vestfold den 7. januar.

STILLER OPP: Linda Kvam, Gro Dahle, Helge Jordal og Anita Hegerland med flere stiller alle opp gratis for Incestsenteret i Vestfold den 7. januar. Foto:

– Incestsenteret gjør et viktig arbeid.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det sier Steinar Thorsen, som inviterer til nyttårskonsert på Oseberg kulturhus den 7. januar.

SYNGER OGSÅ: Lars Hansen fra Norske talenter stiller også i år opp på den årlige nyttårskonserten i Oseberg. Dette bildet er fra fjorårets konsert da inntektene gikk til Røde Kors.

SYNGER OGSÅ: Lars Hansen fra Norske talenter stiller også i år opp på den årlige nyttårskonserten i Oseberg. Dette bildet er fra fjorårets konsert da inntektene gikk til Røde Kors. Foto:

– Vi ønsker med denne konserten å synliggjøre arbeidet som gjøres ved Incestsenteret i Vestfold og styrke deres arbeid. Selv om senteret får offentlig støtte, er alltid budsjettene trange, opplyser Thorsen som er produsent for forestillingen.

Incestsenteret i Vestfold

■ Incestsenteret i Vestfold er en privat stiftelse, som ble opprettet i 1988 og som jobber etter prinsippet «hjelp til selvhjelp». Senteret har til sammen 19 ansatte, og er døgnåpent alle dager hele året, og gir tilbud om overnatting/bo opphold ved krisesituasjoner.
■ Incestsenterets målsetting er å bekjempe incest ved å påvirke til forandring av de faktorer i samfunnet som er med på å opprettholde seksuelle overgrep mot barn. Senteret ønsker å synliggjøre og drive forebyggende arbeid og bidra til å gi alle som har opplevd seksuelle overgrep et bedre liv.
■ Du når senteret på telefon 33357777

Kilde: Incestsenteret i Vestfold

Håper på et sekssifret beløp

Mange nasjonale og lokale artister stiller opp gratis. Og alle pengene som kommer inn går til Incestsenteret i Vestfold. Produsenten håper på å samle inn over 100.000 kroner i forbindelse med arrangementet.

– Incestsenteret gjør et viktig arbeid som vi vil støtte. Blant annet gjør senteret et viktig og banebrytende arbeid opp mot barnehager. Både når det gjelder opplysningsarbeid og forebygging, men også avdekking av overgrep mot små barn. Dette er et helt nytt segment å jobbe i for Incestsenteret, forklarer Thorsen.

– Underholdning for hele familien

Under nyttårskonserten vil artister som Helge Jordal, Anita Hegerland og Lars Hansen opptre. Det samme gjelder Thesbiteateret og Extended Art of Dance pluss mange flere. (Se faktaboks).

Thorsen lover at arrangementet skal være en happening som passer for de fleste. Incestsenteret i Vestfold har av Tønsberg kommune og Oseberg kulturhus blitt tildelt årets nyttårskonsert og får bruke fasilitetene vederlagsfritt.

– Det blir mange gode kulturelle innslag, sier produsent Steinar Thorsen.

Disse kommer

■ Helge Jordal
■ Anita Hegerland
■ Lars Hansen
■ Gro Dahle
■ Eli Rygg
■ Marius Grønsdal
■ Herrene i Haven
■ Martine Biong
■ Linda Kvam
■ Rebecca Instebø
■ Thesbiteateret
■ Extended Art Of Dance
■ Fylkesmann Per Arne Olsen
■ Ordfører Petter Berg

 

Barnehagearbeid startet i år

Mary-Ann Oshaug ved Incestsenteret gleder seg til nyttårskonserten.

– Jeg håper det kommer masse folk. Det er det viktigste, sier hun.

Incestsenteret i Vestfold har 28 års erfaring i forebyggende- og avdekkende arbeid innen incest- og seksuelle overgrep, og annen type familievold. Senteret driver i dag et unikt arbeid i alle barneskolene i Vestfold, opplyser hun.

– I tillegg har vi i år startet opp i barnehagene. Via det nye forebyggende- og avdekkende undervisningsprogrammet får barna undervisning som er tilpasset barnets alder og utvikling tre ganger i løpet av barnehage- og barneskolealderen. Pengene skal brukes til dette arbeidet, opplyser Mary-Ann Oshaug som er leder av Incestsenteret i Vestfold.

– Det blir mye god underholdning med flinke artister denne kvelden, men også litt alvor og noen korte faglig innslag, sier hun.

SPILLER: Martine Biong har også meldt sin ankomst på nyttårskonserten i Oseberg kulturhus.

SPILLER: Martine Biong har også meldt sin ankomst på nyttårskonserten i Oseberg kulturhus. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags