Aqua-Lenes ekteskap er slutt etter 16 år

SLUTT: Lene Nystrøm og bandkollega Søren Rasted giftet seg i Danmark sommeren 2001. Nå har paret uttalt at de skal skilles.

SLUTT: Lene Nystrøm og bandkollega Søren Rasted giftet seg i Danmark sommeren 2001. Nå har paret uttalt at de skal skilles. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Lene Nystrøm (43) og Søren Rasted (47) skal skilles.

DEL

Paret, som også spiller i bandet Aqua sammen, skilles som venner, skriver VG.

Respekt for hverandre

– Min mann Søren og jeg har etter snart 16 års ekteskap valgt å gå hver til vårt. Dette gjør vi i enighet og med den største respekt for hverandre, heter det i uttalelsen VG har fått tilgang til via Nystrøms manager Ole Fr. Jonsbråten.

Paret har to barn sammen, India (11) og Billie (12).

– Beslutningen er den tøffeste som hver av oss har måttet ta, forklarer paret i en felles uttalelse via manager Jonsbråten.

Lene og Søren gitet seg i all hemmelighet i Las Vegas våren 2001. Senere samme år arrangerte de et stort bryllup i Blovstrød kirke i Danmark.

Superstjerner

Aqua ble superstjerner på slutten av 1990-tallet. Den aller største hitlåten er «Barbie Girl». De har solgt svimlende 33 millioner plater i ulike formater. Bandet ble oppløst i 2001, men gjorde comeback i 2007.

LES OGSÅ: Aqua-comebacket: – Deilig å slippe livvaktene
LES OGSÅ: Aquas comeback utsolgt på rekordtid

På turné

For tiden er de på turné med showkonseptet «We love the 90's». Øverst på plakaten, som ellers inneholder navn som East 17, E-Type, Paradisio og Drömhus, finner man den dansk-norske supergruppa Aqua, fortsatt med Lene Nystrøm fra Re i front. Sist helg spilte de i Telenor Arena og til helgen spiller bandet i Stavanger og Bergen.

TILBAKE: Rene Dif, Lene Nystrøm og Søren Rasted er for tiden på turné med Aqua.

TILBAKE: Rene Dif, Lene Nystrøm og Søren Rasted er for tiden på turné med Aqua. Foto:

– «We love the 90's» er et konsept som med årene har vokst seg skikkelig stort. Vi har blitt spurt tidligere om å være. Og nå samlet vi troppene og spurte oss selv om vi har lyst til å komme ut på en scene igjen. Og det har vi, fortalte Lene Nystrøm til Tønsbergs Blad for kort tid siden.

– Har aldri mistet hverandre

Hun forklarte videre at Aqua hadde godt av en pause da bandet ble oppløst i 2001. Men Aqua-kjemien anno 2017 mener hun er formidabel.

– Så absolutt. Etter å ha levd såpass tett på hverandre i et par år, hadde vi bare godt av å komme fra hverandre for en stund. Men greia er, at uansett hva som har skjedd og ikke skjedd opp gjennom årene, så har vi aldri mistet hverandre, fortalte Lene Nystrøm i slutten av mars til Tønsbergs Blad.

Aqua

■ Dansk-norsk popgruppe bestående av Lene Nystrøm, René Dif, Søren Rasted og Claus Noreen.

■ Fikk et massivt internasjonalt gjennombrudd med singelen «Barbie girl» i 1997.

■ Denne ble etterfulgt av albumet «Aquarium» som også gav gruppen ekstra suksess med singlene «Dr. Jones» og «Turn back time».

■ Album nummer to het «Aquarius» og kom i 2000. Året etter ble bandet oppløst.

■ Aqua gjorde comeback i 2007. Et Greates hits-album kom i 2009 og gruppens siste album, «Megalomania» ble sluppet i 2011.

■ Til sammen har Aqua solgt 33 millioner plater i ulike formater. Dette gjør dem til Danmarks mestselgende gruppe gjennom tidene.

■ Nå aktuelle som en del av konsertkonseptet «We love the 90's».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags