Arnie «Skiffle Joe» Norse tok to av sine glansnumre fra scenen på Tønsbergmessen lørdag. Han slapp til i midten av bandet Plumbos konsert i messeamfiet.

Del på Facebook

Det ble en liten bursdagskonsert, for hedersgjesten fylte 86 på lørdag. Han er ifølge messegeneral Arild Johansen den eldste musikeren som har holdt konsert på Tønsbergmessa.

SE VIDEO: Av Arnie og Plumbo her

Frekkis

– Jeg håper det er noen her som tåler en liten frekkis, sa Arnie før han smelte i vei med låten “Har du sett min lille kone “. Den låten regnes for et vågalt stykke musikk, men er pen og pyntelig i forhold til “Bært, bært-visa” som gjorde ham landskjent etter en opptreden i Norske Talenter i 2008.

SE BILDESERIE FRA KONSERTEN HER

Oslorestauranten Tranens faste husmusiker fikk latterbrølene til å runge i messeamfiet etter hvert som hans thailandske kone, bevæpnet med noe som lignet en 17-maitute bærtet bort de mest vovede delene av visa. Hadde det vært opp til Arnie selv, hadde visa gått usensurert over scenekanten.Han skyldte på at kona ikke liker grisesnakket.

Plumbo rocket i regnet

Plumbo sto for den litt mer seriøse delen av konserten. Publikum sang med i regnværet og fikk etter hvert det de hadde ventet på, låten “Møkkamann” som nesten er blitt gruppas varemerke.

LES OGSÅ: «Møkkamann» ble til gull