Christine Koht våknet opp fra koma for tredje gang: – Jeg har ni liv!

NY OPPDATERING: Christine Koht delte tirsdag kveld en video med sine følgere på Facebook. Her forteller hun at hun har våknet fra koma for tredje gang.

NY OPPDATERING: Christine Koht delte tirsdag kveld en video med sine følgere på Facebook. Her forteller hun at hun har våknet fra koma for tredje gang. Foto:

Siden det ble kjent at Tønsberg-bosatte Christine Koht er alvorlig kreftsyk har hun delt medgang og motgang med sine følgere på sosiale medier.

DEL

I sommer delte hun en statusoppdatering hvor hun kunne fortelle at hun hadde vært i koma i en uke. Samt at hun hadde fem forskjellige infeksjoner og virus i lungene, men at hun nektet å gi seg, for hun er «BJØRNESTERK» som hun selv skriver på Facebook.

Etter denne oppdatering ble det stille helt fram til tirsdag 10. september.

LES OGSÅ: Christine Koht (51) er kreftsyk – avlyser Tønsberg-show

– Jeg har ni liv

Da delte hun en ny oppdatering og video. Til sine 77.000 følgere på Facebook kunne hun fortelle at hun hadde vært i koma for tredje gang.

I videoen forteller Koht at hun har hatt en del infeksjoner siden sist oppdatering, og at hun lå i koma og ble holdt kunstig i live i 12 dager.

Noe av det første hun sa da hun våknet var: «Jeg har ni liv!».

LES OGSÅ: Christine Koht er lagt inn på Radiumhospitalet igjen

Besøk av Jonas Gahr Støre og kongen

Christine forteller videre om hvordan hun var helt lam da hun våknet opp og at hun hallusinerte mye.

– Jeg ringte mamma og sa: «vet du hvem som kom hit i går?». Da svarte mamma nei, og da sa jeg: «jo, det var Jonas Gahr Støre og kongen, for de heier så på meg. Jeg neiet og greier», humrer hun i videoen.

Da moren en stund senere ringte Christine opp igjen og lurte på om hun var helt sikker på at hun hadde hatt besøkt, hallusinerte hun igjen.

– Da hallusinerte jeg at jeg ringte Jonas Gahr Støre som fortalte at han hadde vært på besøk og hatt med seg en oppblåsbar konge som var prikk lik kong Olav. Han sa at det var fordi han trengte å ha det litt moro han også, forteller Christine ivrig i videoen.

I den samme Facebook-posten benytter hun også anledningen til å takke alle de som følger henne og sender varme hilsener.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags