Gå til sidens hovedinnhold

Seigmen startet hektisk festivalsommer

Vervenfestivalen 2015:

Artikkelen er over 6 år gammel

– Vi gruet oss til reaksjonen fra fansen, men responsen vi fikk var overveldende.

HORTEN: Ny plate og bok har preget den siste tiden for Seigmen. I sommer skal bandet innom 11 festivaler og spille mellom 18 og 20 jobber.

– Vi er mer aktuelle fordi vi har gitt ut plate. Vi krydrer konsertene med det nye materialet, men de gamle låtene er selvfølgelig med. Blandingen funker fint, sier Noralf Ronthi før de skal på scenen på Vervenfestivalen i Horten.

Gutta konstaterer at festivaljobbene er som desserten, etter å ha jobbet med låtskriving og plateinnspilling.

– Vi er der vi vil være, vi har ikke hastverk lenger, sier Alex Møklebust, men legger til at han er mer sulten en noen gang.

19.- og 20. juni blir det rock n roll i Horten.

LES OGSÅ:

Backstage

Det er fire timer til bandet skal på scenen, tiden før det bruker gutta sammen med de andre musikerne backstage. Deres veier har møttes på utallige konsertsteder rundt om i landet og utlandet gjennom årene.

– Når vi spiller på festivaler, møte vi musikkfolk vi bare treffer i disse settingene. Alle lever for musikken og vi opplever mye av de samme. Backstage blir det som regel hyggelig, forteller gutta.

– Massasjen var veldig bra, sier Kim Ljung.

– Her er det mange luksusgoder, frisør, massasje, mat – i tillegg har vi strandkanten rett der nede. Det eneste som mangler, er en båttur til øyene, smiler han.

deLillos har nettopp gått av scenen og jubelen sitter fremdeles i publikum. Før Ila Auto går på, tusler lystige festivalgjengere rundt på fellesområdet. Mat, kaffe, barer og lokalt øl er kjærkomment mellom slagene.

Med strålende sol og lunk i luften er festivalområdet proppfullt allerede klokken 18.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.