Finnmark-humorister lover «årets latterbombe»

FINNMARKHUMOR: Samen, Elvis og Arnt-Hjalmar inntar kulturhuset på Nøtterøy i februar.

FINNMARKHUMOR: Samen, Elvis og Arnt-Hjalmar inntar kulturhuset på Nøtterøy i februar. Foto:

Torsdag 21. februar kommer showet «Fra Vidda til Vegas» – der Honningsvågrevyens Finn Arild Selnes møter Elvis & Arnt Hjalmar – til Nøtterøy Kulturhus.

DEL

– Showet er et fartsfylt, humoristisk og musikalsk show i beste Honningsvågrevy-ånd, lover Nøtterøy kulturhus i en pressemelding.

Høsten 2018  har showet spilt tretti forestillinger fra Oslo i sør til Båtsfjord i nord, for stort sett stappfulle hus og det er blitt mottatt av publikum med stor jubel. 

Arnt Hjalmar (Stein Arild Olaussen) og Samen (Finn Arild Selnes) er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. Nå har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos Vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti – noe som jo ikke er så enkelt.

– Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum. Dette er årets latterbombe!!  Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kjent for de fleste som har sett show med Honningsvågrevyen,  men vi kan også love at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags