Nina og Chris møttes på Slottsfjell – giftet seg seks år senere. Nå vinner de to festivalpass

VINNERMINNE: Slottsfjell i mitt hjerte, skriver Christian Goveia Jacobsen som traff sin store kjærlighet på Slottsfjell for ti år siden. Her fra 2009.

VINNERMINNE: Slottsfjell i mitt hjerte, skriver Christian Goveia Jacobsen som traff sin store kjærlighet på Slottsfjell for ti år siden. Her fra 2009. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det var kjærlighet ved første blikk da Nina og Chris møtte hverandre på Slottsfjell for ti år siden. I dag er de gift, har to døtre og et så godt festivalminne at de har vunnet to pass til Slottsfjell.

DEL

– Nei så koselig! utbryter Nina Goveia Borgen når hun får vite at hun og mannen Christian Goveia Jacobsen har stukket av med festivalpass til Slottsfjell.

De er to av mange som har fulgt oppfordringen om å dele sitt beste Slottsfjellminne. Og så søt er historien at de ble de første til å vinne Slottsfjellpass.

Da Nina så i Tønsberg Blad at man kan vinne to festivalpass ved å dele sitt beste Slottsfjellminne, ba hun ektemannen Chris skrive noen linjer.

– Han er så god til å formulere seg, sier Nina.

LES OGSÅ: Del ditt beste Slottsfjell-minne: Vinn to festivalpass

Kjærlighet ved første blikk

Dette skrev Christian: «Jeg og min kone, Nina, møttes på Slottsfjell 17. juli 2008, på min 25-årsdag. Jeg fikk henne i bursdagsgave av en felles kompis:) Det var faktisk kjærlighet ved første blikk. I dag er vi gift og har to nydelige jenter.»

SEKS ÅR  SENERE: De møttes på Slottsfjell. Nå er de gift og har to barn.

SEKS ÅR SENERE: De møttes på Slottsfjell. Nå er de gift og har to barn. Foto:

– Chris hadde bursdag og kompisen hans som i var sammen med min venninne, sa for spøk at han hadde glemt gave, men her er Nina, forteller Nina selv.

Det var et lykketreff, for siden har paret hengt sammen. De giftet seg i 2014 og nå har de to døtre på to år og på fem måneder. Derfor har de ikke kjøpt festivalpass i år, men nå ordner det seg.

LES OGSÅ: Flytter Kastellnatt til Støperiet

– Kjempegøy på Slottsfjell

– Det er veldig gøy at vi kan dra på Slottsfjell, vi klarer nok å ordne barnevakt sier Nina.

Og dermed kan paret feire 10-årsjubileet sitt der det hele startet, på Tønsbergs tak.

«Festivalen har siden hatt en spesiell plass for oss. Før også, for den saks skyld. I tillegg har jeg nemlig spilt der to/tre ganger, med henholdsvis Best Laid Plans og Hanne Fjelstad. Slottsfjell i mitt hjerte.»avslutter Christian Goveia Jacobsen sitt innsendte minne.

LES OGSÅ: Anne trådde til da mannen ropte på hjelp, men angret raskt: – Han var en drittsekk (+)

Flere Slottsfjellpass til gode minner

– Dette er en søt historie om hvordan Slottsfjell har spilt en stor rolle i Chris og Ninas liv, sier nyhetsleder Eivor Jerpåsen i Tønsbergs Blad.

Hun opplyser at det fortsatt er mulig å vinne pass – og fristen går ut mandag.

– Vi har fortsatt 18 pass å dele ut, to til hver, så det ni til som kan vinne, sier Jerpåsen.

Send inn ditt minne til redaksjonen@tb.no

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags