Snart ryker festivalmuligheten

For mange er Slottsfjellfestivalen selve symbolet på sommerhygge i Tønsberg. Nå forsvinner snart de aller siste billettene til nettopp denne sommerhyggen.

For mange er Slottsfjellfestivalen selve symbolet på sommerhygge i Tønsberg. Nå forsvinner snart de aller siste billettene til nettopp denne sommerhyggen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: I fjor på samme tid hadde de 2000 billetter igjen. Nå er Slottsfjellfestivalen snart utsolgt.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Festivalpassalget har tatt helt av i år, og ble utsolgt for fire måneder siden, forteller pressesjef for Slottsfjellfestivalen, Henrik Holta-Lysell.

Med under en uke til festivalstart har festivalen hittil solgt 28.941 billetter. Når de siste resterende 1000 billettene, i form av dagspass, blir solgt ut, er det ingen nåde for trege billettkjøpere.

Ingen ekstrabilletter

– Det blir ikke lagt ut noen ekstrabilletter, så dette er absolutt siste sjanse til å få med seg sommerens flotteste eventyr, forteller Holta-Lysell.

De siste to årene har de aller siste billettene blitt revet ut av selgernes hender ved festivalstart. Dette betyr mye for festivalens arrangører.

– Det gjør at vi blir mindre nervøse, og kan fokusere mer på å lage festival. Det gir en trygghet, sier pressesjefen.

LES OGSÅ: Setter inn ekstra busser under Slottsfjell

Kan utvide festivalen

Det har vært diskutert om en slik trygghet i form av billettsalg kan føre til at Slottsfjellfestivalen utvides.

– Vi tok en runde på det i fjor, og bestemte oss da for at tre dager holder, men man vet aldri hva fremtiden bringer, sier Holta-Lysell.

LES OGSÅ: Demper musikken klokka to

Han gleder seg stort til årets festival.

– Vi har et ekstremt bra rockeprogram i år, sier han og oppfordrer folk til å benytte seg av siste sjansen til å kjøpe billett.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags