Smeltet nye hjerter

SUKSESS: Rapperen Vinni har vunnet mange nye hjerter gjennom TV2-serien «Hver gang vi møtes». Til Tønsbergmessen trakk han alle generasjoner. 
Alle foto: Anne Charlotte Schjøll

SUKSESS: Rapperen Vinni har vunnet mange nye hjerter gjennom TV2-serien «Hver gang vi møtes». Til Tønsbergmessen trakk han alle generasjoner. Alle foto: Anne Charlotte Schjøll

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: Rapperen Vinni trakk alle generasjoner til Tønsbergmessen i går. Og Post 4 varmet opp.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Øyvind «Vinni» Sauvik trakk ikke bare de unge til Tønsbergmessens scene i går, men også mamma og pappa – og bestemor!
Messepublikummet tok imot rapperen med klapp og stor jubel.– Takk skal dere ha. En fryd å være her. Sol og sommer og alt, sa Vinni etter den første applausen.

SE: Dette frister messa med i år

Sang, danset og smilte

Rapperen fra hiphopduoen Paperboys prøver seg på egne ben. Og på norsk.

Det siste året har han vunnet mange nye hjerter gjennom TV2-serien «Hver gang vi møtes», hvor sju kjente vokalister er samlet på Hvaler for å synge hverandres sanger.

Herfra er Vinni mest kjent for å ha gitt Halvdan Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» nytt liv – og det med stor suksess.

Til Tønsbergmessen kom han iført sort caps, solbriller, oransjerød t-skjorte med stor, hvit logo på brystet, lys olashorts, svarte ankelsokker og blå basketsko.

Etter et par låter ut i konserten, forsvant solbrillene av til stor begeistring for den aller ivrigste fansen tett opptil scenen.

Vinni sang, danset, smilte og klappet, tok noen slurker av en vannflaske og tørket svetten med et badehåndkle. Publikum danset, smilte og klappet tilbake.

– Tusen, tusen takk. Dere er helt fantastiske! ropte Vinni.

LES OGSÅ: Tønsbergmessa satser på knall

Oppvarming

Før Vinni entret scenen, hadde Post 4 fra Tønsberg varmet opp publikum. Etter deltakelsen i underholdningsprogrammet X-Factor vinteren 2010, er duoen Vegard Knutsen og Lasse Kristiansen blitt til seks karer og kommet med ny plate.

På Tønsbergmessen hadde de med seg en overraskelse til publikum, rapperen Mikael «Endless» Nyhus.

– Vi koste oss veldig på scenen og det virket som publikum gjorde det samme. Det var god stemning – og veldig hett! sier en svett Lasse Kristiansen til Tønsbergs Blad.

– Det er dette vi elsker, å stå på scenen og spille morsomme konserter. Nå håper vi å få forhåndssolgt plata så vi kommer på VG-lista, sier makker Vegard Knutsen.

LES OGSÅ: 40 år og nesten klare

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags