Travis Scott til Stavernfestivalen

STOR ARTIST: Travis Scott er rett og slett den største rapartisten i verden for øyeblikket, uttaler Roger Albin i Stavernfestivalen i en pressemelding.

STOR ARTIST: Travis Scott er rett og slett den største rapartisten i verden for øyeblikket, uttaler Roger Albin i Stavernfestivalen i en pressemelding.

Hip-hop-fenomenet og verdensstjernen Travis Scott gjør sin eneste Norges-opptreden i 2019 under årets utgave av Stavernfestivalen i juli.

DEL

(Østlands-Posten) – Dette er noe vi har jobbet lenge og målrettet for å få på plass. Da er det ekstra gøy å kunne glede årets festivaldeltakere med en godbit av de virkelig sjeldne. Travis Scott er rett og slett den største rapartisten i verden for øyeblikket, uttaler Roger Albin i Stavernfestivalen i en pressemelding.

Med sitt tredje album «ASTROWORLD» i 2018, satte den energiske artisten, produsenten og låtskriveren en ny og tvers gjennom vanvittig standard innen hipp-hop-sjangeren. Albumet hamret seg inn på toppen av Billboard Top 200-listen og satte en smått ufattelig rekord med 349,5 millioner streams i løpet av én uke, fortellers det videre fra festivalen.

TRAVIS SCOTT: Travis Scott lanseres nå som det store trekkplasteret til årets festival på Larvik Golf Arena.

TRAVIS SCOTT: Travis Scott lanseres nå som det store trekkplasteret til årets festival på Larvik Golf Arena. Foto:

I et hektisk 2019-program har verdensstjernen nå funnet plass til et Norgesbesøk. Det skjer på Larvik Golf Arena under den 19. utgaven av Stavernfestivalen, som arrangeres 11. til 13. juli.

– Festivalgjengerne i Stavern kan glede seg til et sceneshow av det episke slaget! For er det noen som kan gjøre en konsert om til et herlig mayhem i løpet av sekunder, så er det nettopp Travis Scott, skriver festivalen i pressemeldingen.

I tillegg til Travis Scott er også Swedish House Mafia, Bastille, G-Eazy, Matoma, Tinie Tempah, Zara Larsson, Arif & Unge Ferrari, Dagny, Postgirobygget, Silvana Imam og Sondre Justad klare for årets festival. Og det kommer mer.

– Vi jobber med å sluttføre 2019-programmet, og det blir historisk bra!, uttaler Albin i pressemeldingen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags