«The Voice»-Sebastian: – Nå har jeg ingenting å tape

KJEMPER OM FINALEPLASS: I kveld fra klokken 20:00 synger Agnes og Sebastian om finaleplasser i «The Voice» 2017. Neste lørdag blir vinneren kåret.

KJEMPER OM FINALEPLASS: I kveld fra klokken 20:00 synger Agnes og Sebastian om finaleplasser i «The Voice» 2017. Neste lørdag blir vinneren kåret. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I kveld synger Agnes (23) og Sebastian (27) om finaleplasser i «The Voice». Følg sendingen direkte her fra 20:00!

DEL

I kveld er det semifinale i den populære sangkonkurransen «The Voice» hvor to tønsbergensere er med i kampen om finaleplass. Tønsbergs Blad er nok en gang på plass i salen, og kveldens program kan du følge i direktestudio fra 20:00 lenger ned i artikkelen.

Les også: Agnes og Sebastian får synge videre

Ingenting å tape

Forrige fredag var det Malin Joneid Ellefsen fra Team Martin som måtte forlate showet. Sebastian James Hekneby (27), som er på Team Morten, var den med nest færrest stemmer, men han vil ikke la det påvirke han i stor grad.

– Nå har jeg ingenting å tape og jeg skal gi alt. Jeg gir meg ikke så lett! sier 27-åringen som skal opptre sist av alle i kveld.

(saken fortsetter under direktesendingen)

SMS: TB TIPS til 2005 Telefon: 33 37 30 30 tips@tb.no

Pusteøvelser og leve i nuet

– Er dere spente?

– Mildt sagt! sier Sebastian.

De to deltagerne har kjent på nerver jevnlig i flere uker, og Agnes Stock (23) (Team Lene) innrømmer at det ikke er lett å bli kvitt nervøsiteten.

Les også: Sebastian i tøff duell

– Jeg gjør en del pusteøvelser, og fokuserer på å leve i øyeblikket. Men det er jo litt vanskelig! sier Agnes og ler.

(saken fortsetter under bildet)

Sebastian James Hekneby skal gi alt i kveldens «The Voice» på TV 2. Her med mentor Morten Harket.

Sebastian James Hekneby skal gi alt i kveldens «The Voice» på TV 2. Her med mentor Morten Harket. Foto:

 Les også: Sebastian før kveldens sending: – Nervene har kommet og gått veldig. Jeg føler meg ikke så emosjonelt stabil om dagen

Låtvalgene

I kveld skal Agnes fremføre «Vintersong», originalt av Sarah McLachlan, oversatt til norsk. Sebastian skal synge «Rembered When It Rained» av Josh Groban.

– Det blir noe litt annet, sier Sebastian som gleder seg til kveldens show i likhet med Agnes.

Les også: Følg med på Agnes og Sebastian i The Voice direkte her

Les også: Sebastian (27) studerer medisin og kjører ambulanse, men det er dette som gjør ham nervøs: – Jeg klarte ikke å spise

SEMIFINALE: Dette er deltagerne som kjemper om finaleplass i kveldens «The Voice»-program. (f.v) Thomas Løseth fra Team Lene, mentor Yosef Wolde-Mariam, Andrea Santiago Stønjum fra Team Yosef, Agnes Stock fra Team Lene, mentor Lene Marlin, Elise Nærø fra Team Martin, mentor Martin «Danielle» Bjercke, mentor Morten Harket og Sebastian James Hekneby fra Team Morten.

SEMIFINALE: Dette er deltagerne som kjemper om finaleplass i kveldens «The Voice»-program. (f.v) Thomas Løseth fra Team Lene, mentor Yosef Wolde-Mariam, Andrea Santiago Stønjum fra Team Yosef, Agnes Stock fra Team Lene, mentor Lene Marlin, Elise Nærø fra Team Martin, mentor Martin «Danielle» Bjercke, mentor Morten Harket og Sebastian James Hekneby fra Team Morten. Foto:

Dette er deltagerne:

Team Morten:

Sebastian Hekneby fra Tønsberg.

Team Lene:

Thomas Løseth fra Trondheim.

Agnes Stock fra Tønsberg.

Team Yosef:

Andrea Santiago Stønjum fra Måløy.

Team Martin:

Elise Nærø fra Fosnavåg.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken