Velklingende årsmøte i jazzklubben

JAZZKLUBB: Georg Reiss Kvartett består av fire drevne musikere, som imponerte drøyt 200 publikummere på Oseberg lørdag. Hele styret i Tønsberg Jazzklubb ble gjenvalgt på årsmøtet etter konserten.

JAZZKLUBB: Georg Reiss Kvartett består av fire drevne musikere, som imponerte drøyt 200 publikummere på Oseberg lørdag. Hele styret i Tønsberg Jazzklubb ble gjenvalgt på årsmøtet etter konserten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det var forventet uro under Tønsbergs Jazzklubbs årsmøte lørdag, men det som skulle bli et ras mot styret, endte opp i stående applaus.

DEL

Det har murret litt i kulissene hos Tønsberg Jazzklubb, etter at styret blant annet vedtok ikke å arrangere flere festivaler. De to som har blitt arrangert gikk begge med underskudd, og styret besluttet da at nok var nok. Lørdagskafeene på Oseberg har imidlertid vært svært suksessfulle, lørdag var det over 200 lydhøre publikummere på plass. Da spilte klarinettisten Georg Reiss med sin kvartett.

– Vi driver denne jazzklubben helt frivillig, og ønsker selvfølgelig at alle skal ha det hyggelig og kose seg på våre konserter, sier leder i klubben, Arvid Jespersen.

– Det har vært litt murring fra noen få, og det er klart at slik forsurer arbeidet. Jeg synes diskusjoner er sunt, men ikke at det utvikler seg til uvennskap. Nå håper jeg at vi alle kan samle oss i ro og fred, sa han.

Årsmøtet hadde tydeligvis ikke noe imot det gamle styret, og gjenvalgte samtlige. Her sitter Jespersen som leder, og har med seg styremedlemmene Mona Skagen, Lise Reichelt, Kari Borge, Harry Nylén, Erik Skaug og Knut Arne Berg. Som av årsmøtet ble hedret med stående applaus.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags