Sjekk hvem som kommer til Foynhagen i sommer!

TRADISJON: CC Cowboys er blitt et fast innslag i Foynhagen sommerstid. Så også i år.

TRADISJON: CC Cowboys er blitt et fast innslag i Foynhagen sommerstid. Så også i år. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hva har Åge Aleksandersen, Hellbillies, CC Cowboys og Valentourettes til felles?

DEL

TØNSBERG: Svar: De blir alle å oppleve i Foynhagen denne sommeren.

– Vårt motto er «Fra skateboard til rullator». Jeg er veldig glad i dette mottoet. Det signaliserer at hos oss finner man noe for nær sagt enhver aldersgruppe, sier arrangør Ole Morkken.

Åge Aleksandersen, Hellbillies, CC Cowboys og Valentourettes er alle godt etablerte navn med stort og trofast publikum.

– Det er en evig kamp om artistene sommerstid. Vi merker veldig godt at det er utallige festivaler rundt omkring, kan du si. Derfor er vi meget godt fornøyd med å ha sikret oss denne buketten. Dessuten handler det også om å skape tradisjoner. CC Cowboys for eksempel, er nok blitt en slik «tradisjon» nå, fortsetter Morkken.

TIL FOYNHAGEN: Åge Aleksandersen og Sambandet.

TIL FOYNHAGEN: Åge Aleksandersen og Sambandet. Foto:

LES OGSÅ: Urijazz satser på en vid og bred musikkvår

– Tropical tuesday fortsetter

Enkelte vil kanskje hevde at disse artistene muligens befinner seg nærmere «rullatoren» enn «skateboard». men Morkken lover også sitt til sistnevnte segment.

– Vi fortsetter med konseptet «Tropical tuesday», som vi hadde stor suksess med. Det kommer til å bli tre eller fire slike kvelder i sommer. Vi holder nå på med å booke DJ-er. Toppnavn, både norske og internasjonale, lover Morkken.

Et annet innslag som vil bli videreført denne sommeren, er å bruke unge, lovende og lokale artister til oppvarmingsjobber for hovedattraksjonen.

– Akkurat dette er vel noe av det jeg er aller mest fornøyd fra forrige sommer. Dette fungerte over all forventning. Ungdommene som fikk denne sjansen, grep den virkelig. Vi kommer til å ha en auditionrunde om ikke så lenge. Detaljene her kommer vi tilbake til etter hvert.

LES OGSÅ: Her er Bedehusets vårprogram

– Enda mer i vente

Fra før av er artister som Kim Larsen, Timbuktu, deLillos, Raga Rockers, Ian Anderson (fra Jethro Tull), To Rustne Herrer og Klovner i Kamp klare for årets Foynhagen-sesong.

Men enda venter flere størrelser på eventuelt å bli bekreftet.

– Vi erkjenner at vi ikke har vært så flinke til å booke kvinnelige artister. Så dette gjør vi noe med i år. Det er fire kvinnelige artister vi nå prøver å få til. Men her er ikke alt helt på plass enda. Dessuten jobber vi med noe virkelig «stort», men om dette virkelig lar seg realisere, gjenstår enda å se, sier Morkken lettere hemmelighetsfullt.

LES OGSÅ: Dette kan du se på kulturhuset i vår

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags