Magisk med Hanne & kor

Det ble to storslagne konserter i Tønsberg domkirke i går med Hanne Krogh og tenorene Nils Harald Sødal, Thomas Ruud og Marius Roth Christensen. Tønsbergkoret var også med på julekonserten.

Det ble to storslagne konserter i Tønsberg domkirke i går med Hanne Krogh og tenorene Nils Harald Sødal, Thomas Ruud og Marius Roth Christensen. Tønsbergkoret var også med på julekonserten. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

TØNSBERG: Hanne Krogh og tre tenorer fikk nesten tak-et løftet i Domkirken i går.

DEL

– Fantastiske tolkninger. En stor musikalsk opplevelse.

– En perfekt julekonsert.  

– Helt magisk stemning.


Del på Facebook

– Hanne Kroghs unike formidlingsevne kombinert med tenorenes voldsomme stemmeprakt brakte konserten opp på et internasjonalt nivå.

– Viltre tilrop fra et mer enn begeistret publikum.

Det har ikke manglet på strålende kritikker i avisene for artisten Hanne Krogh, som er på juleturné med tre av Norges beste tenorer. Ikke rart billettene til de to julekonsertene i Tønsberg domkirke i går gikk raskt unna.

Hanne  Krogh fikk ideen i fjor om å ta med seg tre tenorer på juleturné – og det ble den reneste triumfferd som gjentas i år.

Fredag bidro Tønsbergkoret på konsert i domkirken, og sammensetningen så ut til å treffe blink hos Tønsberg-publikummet. 

Stemmene til Hanne Krogh og tenorene Nils Harald Sødal, Thomas Ruud og Marius Roth Christensen ljomet ut av høyttalerne og fikk nesten taket løftet i Domkirken.

FØLG TØNSBERGS BLAD PÅ FACEBOOK:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags