Inviterer publikum til gratis musikkfest på Papirhuset

FULL SCENE: Cathrine Hauge Pedersen, Ulla Nachtstern og resten av Nøtterøy amatørteater tar deg med på en spennende reise.

FULL SCENE: Cathrine Hauge Pedersen, Ulla Nachtstern og resten av Nøtterøy amatørteater tar deg med på en spennende reise. Foto:

Nøtterøy Amatørteater inviterer til dramatisk forestilling og musikalfest den 8.–10. september.

DEL

– Dette blir bra, men dere må huske på å fylle tomrommene på scenen, og samtidig holde dere i bevegelse.

Regissør og dramatiker André Christensen dirigerer med armene og prøver å holde orden på rundt 30 unge og voksne skuespillere.

Nytt stykke

Premieren nærmer seg med stormskritt og medlemmene i Nøtterøy Amatørteater ungdoms- og voksengruppe øver for fullt til forestillingen «Musicalic Park», som skal vises på Papirhuset 8.- 10. september.

– Dette er en helt ny setting. Nesten som en parodi på Jurrasic Park, sier Regissør og dramatiker André Christensen som i den nye forestillingen inviterer til et stormfullt møte med kjent musikk i helt nye sammenhenger.

HUMOR OG DRAMATIKK: Regissør og dramatiker André Christensen har skrevet et stykke spekket av sang, musikk, dans og dialog.

HUMOR OG DRAMATIKK: Regissør og dramatiker André Christensen har skrevet et stykke spekket av sang, musikk, dans og dialog. Foto:

André har vært regissør for Nøtterøy Amatørteater i 6 år. Teateret har begeistret et stort publikum gjennom en rekke barneforestillinger som Kardemommeby, Hakkebakkeskogen, Mowgli, og Snøhvit, samt forestillinger som Sommer i Tyrol og fjorårets storsatsing Spelemann på taket.

Årets forestilling har regissøren satt sammen og skrevet selv.

Forvent noen overraskelser

– Det er lefling med kjent musikalstoff, men også annen kjent musikk, og det er skrevet akkurat til dette ensemblet. Flere av rollene er komponert med tanke på spesielle skuespillere, forklarer regissøren.

– Publikum kan forvente seg både humor og smådramatikk, ispedd magi og romanse. Vi vil lokke fram latter, sinne, irritasjon og muligens noen tårer, sier han.

Forestillingens handling er lagt til en øde øy der turister fra hele verden blir invitert til et «helt genialt underholdningskonsept». Øya der musikalene blir levende. Men ting blir ikke som forventet og opplevelsen utvikler seg i en helt annen retning.

LEVENDE MUSIKK: Fullt band og mange solister gjør forestillingen fargesprakende.

LEVENDE MUSIKK: Fullt band og mange solister gjør forestillingen fargesprakende. Foto:

– Det skulle bli fredelig og spennende – det blir i hvert fall spennende, forteller regissøren.

Forestillingen som er beregnet på ungdom og voksne, spilles med fullt band, og mange solister. For flere, blir dette første soloopptreden.

– Musikken spenner bredt og alle vil gjenkjenne noe. Vi er innom alt framusikaler til viser og pop. Dessuten har vi lagt inn endel referanser som forhåpentligvis når de ulike aldersgruppene. Jeg tror folk vil bli overrasket, sier regissøren hemmelighetsfullt og ønsker velkommen.

SISTE INNSPURT: Det er hektiske dager på Papirhuset de siste dagene før fredagens premiere.

SISTE INNSPURT: Det er hektiske dager på Papirhuset de siste dagene før fredagens premiere. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags